2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice si odvážejí plný počet bodů z Darkovic


Branky


24. J. Adámek , 74. R. Tomíček - 2. P. Slavík , 39. P. Kubiš (p.) , 46. P. Slavík , 52. P. Slavík
0

Strahovice se brzy ujaly vedení. Darkovice vyrovnaly, ale před poločasem hosté znovu vedli. Ve druhé hosté utekli až na tříbrankový rozdíl. Darkovice už jen snížovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mužstvo Strahovic zavítalo v nedělním podvečeru do Darkovic a odvezlo si plný počet bodů. V prvním dějství ale byla aktivnější domácí družina, protože se Strahovice nemohly po náročném sobotním programu dlouho dostat do tempa. Přesto to byly paradoxně Strahovice, které šly už ve 2. minutě do vedení, když rohový kop dotlačil do branky Patrik Slavík  - 0:1. Darkovice srovnaly skóre zápasu ve 24. minutě, když se jejich rohový kop odrazil na hranici šestnáctky k Jiřímu Adámkovi a ten napálil míč do sítě - 1:1. V další šanci Darkovic se objevil Patrik Adámek, ale jeho patičku vyrazil neskutečně brankář Vlastík Moravec. Šest minut před koncem poločasu byl v pokutovém území domácích faulován Michael Hluchník a úspěšným exekutorem pokutového kopu se stal Patrik Kubiš - 1:2. Pak ještě střelu strahovického hráče vyrazil robinzonádou domácí brankář Jiří Hanzlík. 

 

Start do druhého dějství měly Strahovice skvostný, když domácího brankáře pokořil Patrik Slavík - 1:3. Korigovat mohl hned vzápětí Aleš Kremser, ale jeho hlavička si správný cíl nenašla. A Strahovice trestaly, když v 52. minutě završil třetím gólem hattrick hrdina dne Patrik Slavík - 1:4. Další šance ale už Strahovice nedokázaly proměnit. V samostatných únicích zklamali Petr Lhotský, Michael Hluchník a Vojtěch Štefek. Čtvrhodinu před koncem se odrazil balon k domácímu Rostislavu Tomíčkovi, který střelou k tyči korigoval výsledek - 2:4. V závěru ještě mohly Darkovice snížit, ale jejich trestný kop vyrazil u tyče brankář Moravec. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): V prvním poločase se na naší hru dalo dívat, tlačili jsme soupeře docela dost. Ve druhém už jsme ubrali a nehráli tak jako v první.

SK Meteor Strahovice B
Jiří Beneš (trenér): První půle byla z naší strany utrápena, bylo vidět, že jsme zapíjeli dítě trenéra Tomáše Hanzlíka, a tím ho taky zdravíme. Ve druhé už jsme se vzbudili a byli jsme jasně lepší.



Sestavy


FK Darkovice B
J. Hanzlík [-] - L. Postulka [-] , A. Tvrdý [-] , D. Bach [-] - J. Adámek [-] , D. Lukáš [-] , P. Lukáš [-] (39. J. Heiduk [-] ) - M. Hanel [-] (65. A. Večerek [-] ) , A. Kremser [-] - T. Tvrdý [-] , R. Tomíček [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - J. Beneš [-] , F. Schenk [-] , P. Hluchník [-] , T. Němec [-] - Š. Beneš [-] , P. Slavík [-] , P. Lhotský [-] , A. Dvořák [-] (71. T. Lhotský [-] ) - M. Hluchník [-] (79. P. Vaněk [-] ) , P. Kubiš [-] (46. V. Štefek [-] ) -

ŽK: 72. D. Bach .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - VYLETĚLEK Jan (N), HANZLÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.