8:0
(8:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostuda v Nevšové, utkání Nevšové a Lípy bylo ve 30. minutě za stavu 8:0 nedohráno pro malý počet hostujících hráčů


Branky


0

Utkání Nevšové a Lípy bylo za stavu 8:0 přerušeno pro malý počet hostujících hráčů a to se stalo již po půlhodině hry. O výsledku rozhodne až STK, patrně však ponechá výsledek dosažený na hřišti. Soupeř z Lípy přijel k utkání do Nevšové pouze s osmi hráči. Hostům se ve 28. minutě za stavu 0:8 zranil hráč a následně ze hry odstoupil i gólman a rozhodčí Skalický zápas ukončil. Lípa si však uřízla pořádnou ostudu a nemine ji mastná pokuta. Výsledek a statistiky doplníme po verdiktu STK.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo za stavu 8:0 ukončeno pro malý počet hostujících hráčů

Soupeř přijel k utkání do Nevšové pouze s osmi hráči a podle toho vypadal i průběh utkání. Již ve 2. minutě propálil domácí Svaťa Beňo vše co mu stálo v cestě a započal tím nevšovskou kanonádu. V 5. minutě slovenský legionář Kuric hlavou po standartní situaci zvýšil na 2-0. V 10. minutě zahrával standartní situaci další Slovák Petr Stratený a zvýšil již na 3-0. Následně se třikrát trefil nejlepší kanonýr soutěže Vašek Tomšů a další branku přidal Svaťa Beňo a to byl již o osm branek. Hostům se ve 28. minutě zranil hráč a následně ze hry odstoupil gólman a utkání bylo pro malý počet hráčů ukončeno za stavu 8-0. Hrálo se prakticky jen na jedné polovině a velikonční nadílka díky indispozici soupeře byla bohatá. Nováček z Lípy si tak utržil v Nevšové pěknou ostudu, která neni hodna týmu v 1.B třídě. O výsledku rozhodně STK, patrně však ponechá výsledek dosažený na hřišti. Výsledek, sestavy a statistiky doplníme po verdiktu STK, jedno je jisté, že Nevšová si do tabulky připíše další třibody, zato Lípa musí počítat s pokutou za nedohrání utkání.                                                                                                        

 

  "Těžko hodnotit utkání, když přijede soupeř s takovým počtem hráčů. Chtěli jsme předvést divákům rychlý, kombinační fotbal, hráči byli při chuti, ale rozdíl byl markantní. Vedení Lípy chtělo ve středu večer utkání přeložit na jiný den, jelikož mělo problémy se sestavou. Po dohodě s trenérem jsme toto odmítli, jelikož hráči mají pracovní povinnosti a nejsme schopni se v týdnu sejít a odehrát mistrovké utkání" říká k nedohranému nedělnímu utkání předsedkyně nevšovského klubu Ivana Urbanová.                                                                                                                      

 

Utkání tak bude mít dohru u zeleného stolu, ale v každém případě zanechá kaňku na letošním ročníku krajských soutěží na Zlínsku. Samozřejmě stát se může ledacos, ale na úrovni této soutěže už by to mělo být o něčem jiném, ale nechceme nikomu sahat do svědomí a je to interní záležitost klubu z Lípu. Nevšová přišla lacino ke třem bodům, ale určitě z toho nemá radost, hráči navíc přišli o zápasový rytmus a v dalším utkání v Lužkovicích to mohou pocítit, i když to je jen teorie a v konečném důsledku to může vypadat jinak, hráči si mohou třeba doléčit nějaké zdravotní problémy. Uvidíme, jak se Lípa vyrovná s dalším domácím utkáním proti Tlumačovu, samozřejmě osmičku z Nevšové po půlhodině hry jí už nikdo jak se lidově říká "neodpáře"...



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Vedení Lípy chtělo ve středu večer utkání přeložit na jiný den, jelikož mělo problémy se sestavou, že mají málo hráčů. My jsme s tím po dohodě s trenérem nesouhlasili. Nakonec to všechno dopadlo jak dopadlo, naši hráči také mají své osobní i pracovní povinnosti a nemůžeme si dovolit zápas odehrát někdy uprostřed týdne.




Sestavy


TJ Sokol Nevšová
D. Konečný [-] - T. Mikš [-] , M. Gabko [-] , J. Vlachynský [-] , V. Tomšů [-] , J. Dubec [-] , M. Kuric [-] , T. Munster [-] , S. Beňo [-] , M. Foltýn [-] , P. Stratený [-]

Lípa
M. Vala [-] - J. Šuba [-] , J. Horáček [-] , D. Víšek [-] , J. Spáčil [-] , P. Kořének [-] , L. Galandr [-] , M. Slovák [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 64 53,8% 1
2 Libor Adamik 53 54,1% 0
3 Jiří Kadlík 49 49,0% 0
4 Ladislav Beran 47 48,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku