Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 10:15

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání dvou rozdílných poločasů bere nakonec výhru rezerva Slavičína


0

Ve Slavičíně je hlavní travnatá plocha v rekonstrukci a tak zbytek sezóny dohraje rezervní tým na umělé trávě v Hrádku. Tam zavítaly v horkém nedělním dopoledni Tečovice, které provází v jarní části výborná forma. Také domácí B tým má za sebou velmi dobrou bilanci a tak k vidění byl poměrně zajímavý duel. Domácím se na jedničku vydařil vstup do zápasu a už ve 3. minutě skóroval kanonýr Libor Žáček. Tentýž hráč zkompletoval po půlhodině hry hattrick a zdálo se být o výsledku utkání rozhodnuto. Ve druhém dějství ale hosté ještě utkání zdramatizovali a domácí rezerva s vypětím všech sil uhájila cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Libor Žáček v první půli zkompletoval hattrick

Rezerva Slavičína hostila štiku jara , tým Tečovic. Očekával se tuhý boj o 4. místo v tabulce, ale domácí Žáček byl výrazně proti a třemi zásahy v 1. půli sestřelil naděje hostí. Nutno poznamenat, že hosté v první půli nehráli špatně v poli, ale domácího brankáře ani jedenkrát neprověřili. Do druhé půle nastoupili domácí opět v dobré formě a 2x mohli skórovat, ale pravidlo nedáš – dostaneš se opět potvrdilo a tak hosté snížili v 70. min. na 3 – 1. domácí se zatáhli a začali bránit výsledek, navíc jim evidentně docházeli síly, a tak trest v podobě druhé branky byl logický a očekávaný. Naštěstí pro domácí se utkání dohrálo bez dalších změn skóre, a tak hosté odjížděli s prázdnou.

 

,,Do utkání jsme nastupovali s respektem, ale střelecky disponovaný Žáček vzal vše do svých rukou a vcelku snadno jsme vedli 3:0. Po těžké sobotě, kdy dorostenci i další hráči nastoupili v divizním klání s Hodonínem, jsme dohrávali zápas na pokraji vyčerpání. Proto jsem velmi rád, že i přes tato úskalí jsme utkání zvládli. Všem hráčům díky a respekt,“ ocenil přístup a maximální úsilí v utkání trenér Jiří Váňa.

Hosté utkání ještě patřičně zdramatizovali

Ve Slavičíně je hlavní travnatá plocha v rekonstrukci a tak zbytek sezony dohraje rezervní tým na umělé trávě v Hrádku. Tam zavítaly v horkém nedělním dopoledni Tečovice, které provází v jarní části výborná forma. Také domácí B tým má za sebou velmi dobrou bilanci, a tak k vidění byl poměrně zajímavý duel. Domácím se na jedničku vydařil vstup do zápasu a už ve 3. minutě skóroval kanonýr Libor Žáček. Tentýž hráč zkompletoval po půlhodině hry hattrick a zdálo se být o výsledku utkání rozhodnuto. Ve druhém dějství ale hosté ještě utkání zdramatizovali a domácí rezerva s vypětím všech sil uhájila cennou výhru.

 

 

Slavičínské zjevení jménem Žáček. Jde to samo, hlásí objev

Působí jako zjevení. Fantom, který se vynořil ze tmy. Čtrnáct gólů vměstnal do sedmi jarních zápasů. Gólově mlčel pouze třikrát z deseti střetnutí. Hotový zabiják, řeknete si. Přitom 25letý útočník Slavičína Libor Žáček působí plaše a skromně. „Přichází to samo. Všechno mi tam padá,“ culil se Žáček, odchovanec fotbalu ve Slopném, který o uplynulém víkendu proti Tečovicím (3:2) nasázel premiérový hattrick.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/slavicinske-zjeveni-jmenem-zacek-jde-to-samo-hlasi-objev-20170529.html

 


Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-nevsova-uz-muze-slavit-postup-blizko-jsou-i-buchlovice-20170529.html



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Dnes utkání rozhodl náš kanonýr Libor Žáček, který za poločas zkompletoval hattrick. Hosté ve druhém poločasu utkání hodně zdramatizovali, nám trochu při náročném programu a v parném počasí došly síly, zápas jsme ale nakonec dovedli k tříbodovému vítězství.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář:



Sestavy


FC TVD Slavičín B
M. Marcaník [-] - D. Horáček [-] (69. M. Švach [-] ) , L. Šebák [-] (61. M. Salajka [-] ) , T. Kalík [-] , M. Both [-] , D. Sochora [-] , L. Žáček [-] , M. Švach [-] , F. Ondruš [-] , R. Bureš [-] , O. Šebák [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Kysučan [-] , L. Balcárek [-] , P. Sedláček [-] , M. Poulíček [-] (77. P. Kristek [-] ) - D. Dorazín [-] , T. Plachý [-] , R. Závoda [-] , V. Šnajdr [-] - M. Frkal [-] , J. Vopatřil [-]

ŽK: 79. M. Švach - 83. M. Frkal .
Hráči zápasu: D. Sochora , L. Žáček - J. Vopatřil .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - KATRŇÁK Milan, KUBÍČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku