5:1
(1:0)
70. T. Tlustý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná napravila selhání v Dobřanech


Branky


45. T. Hrach , 54. J. Votípka , 73. J. Votípka , 84. Z. Svoboda , 89. M. Veleman - 70. T. Tlustý (p.)
0

Lídr soutěže v minulém kole senzačně prohrál v Dobřanech a na domácí půdě tak potřeboval vyhrát, aby si udržel svůj náskok. Stod zase potřebuje každý bod, aby se vyhnul hektickému závěru sezóny. Hosté dlouho drželi krok, nakonec ale podlehli favoritovi jasným rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Losiná byla od úvodních minut aktivnější týmem. První velká šance ale patřila Stodu. Terber ovšem nemířil přesně. Pak už dominovali domácí a vytvořili si čtyři gólové šance. Žádná ale nenašla cestu za záda hostujícího brankáře. Největší vzrušení tak přinesla až poslední minuta poločasu, kdy měli šanci nejprve hosté a z následného brejku se sám na brankáře řítil Tomáš Hrach a poslal Losinou do vedení. 

Navýšení vedení

Druhý poločas byl stejný jako první. Domácí byli lepší, ale Stod zodpovědně bránil. V 54. minutě se po pohledné akci dostal k míči Jan Votípka a povedenou ranou poslal domácí do dvoubrankového vedení. Losinou tento gól trochu uklidnil a její hráči polevili na aktivitě. V 70. minutě toho dokázal využít Antoš, který vtrhl mezi statické domácí obránce a sudí zcela správně nařídil penaltu. Exekuci si vzal na starost Tomáš Tlustý a získal naději pro Stod. Ta pohasla hned po minutě, kdy přidal svůj druhý gól v zápase Votípka. Hosté otevřeli hru ve snaze s výsledkem ještě něco udělat, ale zkušení domácí borci toho využili a zasadili ještě další dva údery. Nejprve Svoboda a potom Veleman. Stod měl ještě dvě nadějné pozice a jeden sporný moment, kdy se mohla pískat penalta. Gól ale nedal a zápas tak skončil výhrou Losiné 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Oficiální web TJ Sokol Losiná: První půle přinesla řadu nevyužitých šancí v poměru tak 5:2. V druhé půli jsme po pár minutách pojistili na 2:0 a trochu jsme přestali hrát. Soupeř snížil, ale rychle jsme odpověděli. Závěr jsme si již pohlídali a přidali další dva úspěchy.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "Losiná byla po celý zápas lepší, ale drželi jsme krok. Nakonec zaslouženě vyhrála."



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - M. Laštovka [-] , P. Novotný [-] , V. Hajšman [-] , Z. Svoboda [-] - J. Votípka [-] , M. Pátek [-] , V. Brejcha [-] , P. Tančouz [-] - T. Hrach [-] , M. Veleman [-]

TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] (89. M. Liebl [-] ) , O. Kastelic [-] (54. J. Antoš [-] ) , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , D. Lihm [-] , F. Koča [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Filip [-] (65. V. Rataj [-] ) , K. Kalný [-]

ŽK: 57. K. Kalný .
Hráči zápasu: J. Votípka - F. Höfler .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Velíšek Jiří - HOUDEK Zdeněk (N), MÚČKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.