1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolivec se dotáhl na druhé místo


Branky


0

Stodu se v letošní sezóně vůbec nedaří a tak hlavním cílem bude nejspíše klidná záchrana namísto boje o čelo tabulky. To Smolivec po svém pádu z kraje se dere na horní příčky tabulky. Stod neodehrál špatné utkání, ale na body to opět nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Začátek zápasu se více vydařil domácímu celku, který přehrával Smolivec a vytěžil z toho i vedoucí branku. Bilik vyvezl balon z vlastní poloviny, přihrál jej Tlustému a ten ranou pod břevno nedal Dražanovi v bráně šanci.

zdroj: youtube.com/fotbalstod

 

S přibývajícími minutami byla hra vyrovnanější a začínali hrozit i hosté. V 32. minutě se dokázal prosadit Šustr a vyrovnal stav utkání.

zdroj: youtube.com/fotbalstod

 

Nic víc už první poločas nepřinesl. 

Vedení hostů

Druhý poločas byl stejně jako první dost vyrovnaný. Šancí k vidění moc nebylo a tak se na další branku utkání muselo čekat až do 65. minuty, kdy využil zaváhání domácích Otomar Strejc a poslal Smolivec do vedení.

zdroj: youtube.com/fotbalstod

 

Obraz hry se po brance příliš nezměnil. Pět minut před koncem uviděl červenou kartu domácí Kalný a domácí se tak v posledních minutách museli pokusit vyrovnat v oslabení. To se ale nepovedlo, naopak na druhé straně utekl Hrkel, který předložil balon do vápna na Strejce a ten jej bokem dostal do branky. 

 

zdroj: youtube.com/fotbalstod

 

Domácí už v posledních minutách nenašli žádnou odpověd a prohráli tak 1:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "Začali jsme dobře, prvních dvacet minut jsme byli lepší. Poté se hra srovnala. V druhém poločase to bylo obdobné, akorát s tím, že góly dávali hosté."




Sestavy


TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] , O. Kastelic [-] (44. L. Karafiát [-] ) , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , D. Lihm [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Filip [-] (72. V. Rataj [-] ) , R. Snášel [-] , K. Kalný [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - M. Hrkel [-] , V. Nachtman [-] , F. Trhlík [-] , J. Strejc [-] , O. Šustr [-] , O. Strejc [-] , K. Bouše [-] , R. Brejcha [-] , J. Tupý [-] , P. Panýrek [-]

ŽK: 51. O. Strejc , 73. R. Brejcha . ČK: 85. K. Kalný .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Němec Michal - MÚČKA Jakub (N), FEKL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.