Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy těsně poráží Klášter a dál soupeří s Merklínem o druhé místo


0

Klášter v minulém kole odehrál parádní utkání v Merklíně, kde diváci viděli osm branek. V tomto kole čekal domácí další těžký soupeř z čela tabulky, Žinkovy. Ty zažívají menší krizi, když už čtyři kola neslavily vítězství, je nutno podotknout že v jednom kole nehrály, přesto jde o nelichotivou bilanci, kterou budou chtít v Kláštere ukončit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřiceti minutová převaha hostů

V úvodních minutách byl jasně lepší hostující celek, který domácí k ničemu nepustil. Úvodní branka přišla už v 15. minutě, kdy se dokázal individuálně prosadit Miroslav Šneberk a prostřelil Bártu. Následovala ojedinělá akce domácích, kterou zakončoval Ptáček, obrana však dokázala jeho pokus zblokovat. V 38. minutě se po křižné přihrávce řítil sám na golmana David Niemkiewicz, v zakončení zachoval chladnou hlavu a poslal Žinkovy do dvoubrankového vedení. Hosty to uklidnilo a tak trochu polevili. Klášter toho dokázal okamžitě využít. Po Velíškově přihrávce se dokázal prosadit Ptáček a zápas byl opět otevřený. Domácí to nakoplo. V 42. minutě vypálil znovu Ptáček, tentokrát z 22-ti metrů, mířil však vedle. Ještě do poločasu mohl srovnat Dolák, ale jeho střela nebyla přesná. 

Brzké vyrovnání

Hosté měli do druhé půle jasné informace, neinkasovat a gólem pojistit vedení. Stal se ale pravý opak. V 47. minutě se po přihrávce Suka dostal do zakončení Velíšek a srovnal stav utkání. Následovaly střely Ptáčka a Karlíka, obě ale Kripner dokázal vyrazit. Žinkovy se po jednom z ostřejších zákroků ve vápně dožadovaly penalty, píšťalka sudího však zůstala němá. V 60. minutě přišel krásný fotbalový moment. Michal Suko se do balonu opřel nůžkami, jeho střela ale skončila pouze na tyči. V 71. minutě rozehrávali hosté standartku. Tu rozehráli na krátko, po narážečce se dostal ke střele Pavlíček, Bárta jeho střelu vyrazil, ale na dorážku Merhauta už byl krátký. Klášter následně zatlačil Žinkovy, ale jeho útočné akce končily ještě před vápnem a tak si žádnou vyloženou příležitost k vyrovnání nevytvořil. Hosté si tak odváží důležité tři body v boji o druhé místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Výkon nebyl špatný, bod jsme si zasloužili, byl to remízový zápas."

TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "První poločas jsme hráli velice dobře a dostali se do vedení 2:0. Do čtyřicáté minuty jsme byli jasně lepší, pak jsme nechali trochu hrát soupeře a ten dokázal vyrovnat. Druhý poločas byl vyrovnaný, ale řekl bych, že jsme o ten gól byli asi lepší a zaslouženě vyhráli. Panuje velká spokojenost."



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - Z. Větrovec [-] , P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] (75. L. Tobrman [-] ) , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] , M. Hnízdil [-]

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Trojánek [-] (85. J. Čengery [-] ) , R. Liška [-] , J. Doričák [-] (75. Z. Pavlíček [-] ) , J. Vokurka [-] , J. Tykvart [-] (65. Š. Merhaut [-] ) , M. Vokurka [-] , M. Šneberk [-] , T. Oulík [-] , D. Niemkiewicz [-] , T. Hora [-]

ŽK: 29. P. Velíšek - 30. R. Liška .
Hráči zápasu: M. Ptáček - M. Šneberk .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Šiška Pavel - KOMANEC Petr, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.