3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice nezaváhali a nadále stíhají Březovou


Branky


0

V tomto „podzimním“ počasí se nakonec vyčasilo a přítomní diváci sledovali v místním „DERBY“ velmi dobrý fotbal. Po bezbrankovém poločasu se v 62. a 63. minutě trefil Vojtěch Vavrečka, natož hosté nedokázali odpovědět. Těškovice tedy vahráli 3:0 a nadále stíhají vedoucí Březovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Hosté sice v 1.min. zahrozili střelou těsně vedle, ale náš hráč Šenk V. kontroval po zpětné přihrávce jen střelou do břevna. Další střelecké pokusy naších hráčů Reka, Šenka V. a Šenka J. neskončily v síti.  Za zmínku stojí střela našeho pravého beka Illíka v 19. min., která skončila těsně vedle tyče a hostujícího gólmana. Ve 22.min. kryje střelu hostů náš gólman Lazecký, ale po naší následné kombinaci zakončuje Šenk V. střelou jen do břevna a následně těsně mimo pravou tyčku hostující branky. 27. minutě Vavrečka střílí trestný kop svojí pověstnou šajtlí, ale hostující gólman bohužel vyráží jen na roh. Po rohovém kopu se nic vážného nedělo a Kyjovice zahráli míč do bezpečí.  Soupeř do konce poločasu zahrozil ještě dvakrát ale bezpečně vše kryl gólman Lazecký. Tímto skončil první poločas za stavu 0:0.

Dva rychlé góly srazily Kyjovice

Ve druhé půli vytvořil dobře hrající Šenk V. chybu, kterou soupeř naštěstí nepotrestal a střela tak skončila těsně vedle naší pravé tyčky. Zlom utkání tak nastal v 62.minutě, kdy náš pravý bek Krayzel J. krásnou nahrávkou vysunul nabíhajícího Vavrečku, který se konečně nemýlil – 1:0. Následně hned po rozehrání získaváme míč a  Šenk V. pěkným pasem nachází na šestnáctce Vavrečku a ten bombou pod břevno nedává hostujícímu gólmanovi šanci – 2:0. V 70.minutě „oživil“  hru střídající Krayzel M., ale jeho centr skončil z kopačky nabíhajícího Vavrečky na břevně hostů. Za zmínku stojí akce v 82. minutě, kdy byl vysunutý Gelačák stáhnut za dres v pokutovém území. Sudí ale nepochopitelně do píšťalky nefoukl. V 83. minutě hosté sice zahrozili, a to střelou mimo naší branku, ale konečný výsledek utkání pak „zpečetil“ střídající Bohdan Sroka, který po ideálním centru Krayzla M. skóroval na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Patrik Jedlička (hrající trenér): Tímto utkáním žila naše vesnice celý týden, proto jsem velice šťastný, že jsme ho úspěšně zvládli ,, bo derby je derby." Jinak děkuji fanouškům obou týmů za výbornou diváckou kulisu a sportovní chování.




Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , Č. Korčák [-] (62. M. Krayzel [-] ) , T. Rek [-] (71. B. Sroka [-] ) , L. Gelačák [-] (85. M. Hoza [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] (46. O. Strojil [-] ) , D. Illík [-] , J. Krayzel [-]

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - D. Kormanec [-] (55. R. Vaněk [-] ) , V. Pětník [-] , R. Vavrečka [-] , L. Richter [-] , J. Kudela [-] , F. Boleslavský [-] , T. Pohl [-] , M. Kudela [-] (75. J. Kolouch [-] ) , J. Kováč [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 65. F. Boleslavský .
Hráči zápasu: R. Lazecký , T. Rek , V. Šenk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RUČKA Jakub - JUCHELKA Daniel (N), KRATOCHVÍL Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.