1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá přišla o výhru v nastavení


Branky


0

Do Dobré tentokrát přijel soupeř ze Stonavy. Hosté nastřádali do tohoto utkání 27 bodů a přijeli s ambicí získat v tomto utkání další tři body a přiblížit se ke špici tabulky. Nutno říct, že na hřišti to vypadalo jinak a nechybělo mnoho a domů by jeli s prázdnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl poměrně opatrný z obou stran. Hosté se snažili prosadit hlavně dlouhými balony na vysokého Malúše, který sice zvládl většinu z nich uhrát, ale buď jím prodloužený míč mířil na spoluhráče stojícího v ofsajdu, nebo akce skončila v následné mezihře. Díky bezpečné obraně se domácí postupem času osmělovali víc a víc, jejich akce jsme táhli většinou po stranách a z jedné takové vznikla největší šance prvního poločasu, kdy ve 26. minutě centroval Papřok a Figura z první vypálil, jenže brankář hostí Gaszczyk vytáhl jeho střelu na roh. 

Ve 41. minutě přišel první klíčový okamžik zápasu. Přihrávku za domácí obranu směřující na Malúše nikdo nezachytil, ten byl o něco dříve v souboji se Šmahajem a domácí kapitán kousek před hranicí šestnáctky jej stáhl na zem. Rozhodčí píská trestný kop a bohužel v ruce svírá i červenou kartu. Dobrá šla tedy do deseti. Následný nadějný přímý kop hosté zakončili jen do rukavic Lužného. Do konce poločasu se již nic nestalo a tak do kabin odcházíme za stavu 0:0. 

 

Hosté, ač s převahou jednoho hráče, se do šancí nedostávali. Přehrávali balon z jedné strany do druhé, snažili se centrovat ze stran, ale produktivita žádná. Domácí se dostávali do brejkových situací. A jedna z nich dokonce znamenala domácí vedoucí branku. V 63. minutě Papřok z pravé strany našel ve středu Rajnocha, ten se uvolnil a vybídl ke skórování Figuru, který střelou pod brankářem rozvlnil síť - 1:0! 

Pro hosty to byl šok. Hra se jim moc nedařila a do šancí se stále nedostávali. Domácí naopak ještě několik náznaků šancí neproměnili. Poslední 10 minut se snažíli domácí ustát tlak, drží balon do konce i na polovině hostů. A v době, kdy už všichni věřili, že tři body zůstanou v Dobré, středem hřiště se balon dostal k Zollerovi, ten se pěkně uvolnil a šel sám na domácí brankáře. Střelou či přihrávkou kolem něj nachází Malúše a ten vyrovnává na 1:1… Po domácí rozehrávce od středového kruhu rozhodčí píská konec. 

zdroj: http://www.sokoldobra.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrá
klubový web: Pro nás to byl rozhodně trpký závěr utkání. Všichni naši kluci si hrábli až na dno sil a zápas opravdu odmakali a hosty kromě pár náznaků nepustili do žádné pořádné šance. O to víc to vyrovnání bolí. Na druhou stranu je třeba říct, že v poločase bychom po remíze asi všichni sáhli. Klukům je třeba za předvedený výkon poděkovat a zatleskat.




Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - D. Damek [-] , J. Filipčík [-] , P. Platoš [-] (89. P. Malchárek [-] ) , V. Figura [-] , D. Šmahaj [-] , M. Šebestík [-] , P. Maléř [-] , L. Papřok [-] , O. Gryžboň [-] (84. J. Alexa [-] ) , P. Rajnoch [-]

SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - K. Sochora [-] , T. Kratka [-] , T. Mančar [-] , L. Kubiena [-] , J. Malúš [-] , J. Zoller [-] , L. Graňák [-] , P. Dittrich [-] , L. Němec [-] , A. Wojnarovský [-]

ŽK: 35. V. Figura , 68. P. Rajnoch , 75. D. Damek - 65. L. Graňák , 76. T. Mančar . ČK: 41. D. Šmahaj .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - POBOŘIL Radek, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.