2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Datyně vítězně


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání jsme nezahájili vůbec špatně. Již v 8 min jsme mohli jít do vedení po střele Adama Šimička z 20-ti metrů, ale domácí gólman byl proti a střelu vytěsnil na břevno a následný roh. Ale byli to domácí, kteří se ujali vedení. V 10 min naše obrana nezachytila rychlou rozehrávku přímého kopu do naší šestnáctky, domácí hráč potom dával ještě prudký centr pod sebe, který jen Martin Fojtík vyrazil k úplně volnému domácímu útočníkovi, pro kterého již nebyl problém skórovat – 1:0. Zbytek prvního poločasu domácí hráči již na hřišti dominovali. Neustále naší obranu včetně gólmana zaměstnávali a hrozili hlavně po stranách rychlými útoky. Několikrát nás musel Martin Fojtík svými zákroky podržel, jinak stav utkání po první půli by byl asi mnohem větší. V 30 min jsme měli ale i my jednu větší šanci, když Adam Šimíček šel sám jeden na jednoho. V šestnáctce se domácího obránce kličkou zbavil, ale střelu k tyči konečky prstů gólman vytěsnil na roh.

 

2. poločas jsme zahájili mnohem lépe, než když jsme končili ten první. V 54 min jsme mohli srovnat skóre. To se Martin Adamec „urval“ v obraně, vzal si míč, prokličkoval se na půlku domácích, kde do gólovky vyslal Radima Košelíka, ale ten střílel jen do gólmana domácích. O 3 minuty později šel pro změnu sám na branku domácích Martin Černoch. V tváří tvář zakončoval mezi nohy brankáře. Sice střelu přes něho procedil, ale již neměla takovou razanci, aby doputovala do opuštěné brány. Na brankové čáře skluzem ji vykopl domácí hráč. Hrací doba se blížila ke konci, do útoku se ještě z obrany přesunul Martin Kupčák, ale ani to již nevedlo ke srovnání skóre. Naopak své vítězství v samotném závěru pojistili domácí. Po pravé straně unikl domácí hráč a přihrál na jedenáctku úplně volnému spoluhráči, které z jedné umístil svou střelu k levé tyči – 2:0. I když to vypadalo na jasný ofsajd, byl již závěr a na průběhu utkání to asi nemělo vliv.

 

zdroj: https://afcverovice.php5.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Havířov - Dolní Datyně
web: Poslední domácí utkání sehráli naši fotbalisté proti celku z Veřovic. Tým, který nutně potřeboval vyhrát, aby se dostal ze sestupového pásma. Domácí k tomuto utkání přistoupili zodpovědně a nenechali nikoho na pochybách, že chtějí před svými fanoušky zvítězit. Celý zápas hosty přehrávali a snažili se držet míč na svých kopačkách, hosté hrozili jen z rychlých brejků, po domácích ztrátách, ale Vasilka ani jednou nepřekonali. Domácí šli do vedení po rychle rozehrané standardní situaci Tomašáka, s míčem se krásně uvolnil Jaworek, který vystřelil do brankáře, míč však do prázdné brány dorazil Kubiena (1:0). V prvním poločase stříleli nebezpečně Sideropulos, Jaworek, Stebel, ale hostující brankář vše vyrazil. Druhý poločas byl nervóznější, hosté riskovali a snažili se alespoň vyrovnat, klid dodal domácím až střídající Kulich, který zužitkoval přihrávku Kubieny (2:0). Dolní Datyně se tak staly jediným týmem v naší tabulce, který před domácími fanoušky ani jednou neprohrál!

AFC Veřovice
web:: Bohužel předposlední utkání sezóny nedopadlo podle našich představ. Domácí v tomto utkání byli lepším celkem a zaslouženě vyhráli. I když druhá půle z naší strany byla již bojovnější, vypracovali jsme si šance, ale zase jsme ztroskotali na naší produktivitě. V posledním utkání doma hostíme Dobrou….doufám, že vše dopadne „dobře“ a udržíme soutěž.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - V. Masopust [-] , O. Kulhánek [-] (84. O. Kulich [-] ) , Y. Batiha [-] , A. Kučera [-] , P. Kubiena [-] , T. Wojtyna [-] (72. F. Volný [-] ) , M. Jaworek [-] , L. Stebel [-] , N. Sideropulos [-] , P. Tomašák [-]

AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - D. Šimíček [-] , M. Černoch [-] , A. Šimíček [-] (83. D. Hrivňák [-] ) , M. Hanko [-] (71. L. Pítr [-] ) , R. Košelík [-] , A. Gold [-] (86. J. Michálek [-] ) , M. Kupčák [-] , O. Matúš [-] , R. Košelík [-] , M. Adamec [-]

ŽK: 68. T. Wojtyna - 30. M. Černoch , 42. A. Šimíček , 89. J. Michálek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMAI Martin - MORAVEC Roman, MALCHÁREK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.