V Křižanově se diváci gólu nedočkali


Branky


0

Svratka, která bojuje o záchranu vydolovala důležitý bod na hřišti  Křižanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Dnes se na zelený křižanovský trávník přijel ukázat tým ze Svratky. Hosté v této sezóně vstřelili pouhých devět branek a pouze jedinou na hřišti soupeře. Domácím to zatím celkem šlape v obraně, takže mírným favoritem před utkáním byl Křižanov.

 

Předzápasové statistiky mohly utnout hosté již v první minutě. To se po uvolnění na pravé straně a centru do vápna dostal k zakončení Z. Kalina. Byl však stíněn obráncem a z malého vápna netrefil odkrytou bránu.

 

Tato šance domácí Křižanov nevarovala a nechala hrát a tvořit hru svého soupeře. Hráči Svratky si vytvořili pár rohových kopů, ale ani jeden z nich nebyl výrazně nebezpečný.

 

Až skoro po dvaceti minutách se dostali do hry také domácí. Zvýšenou aktivitou vybojovali více po sobě jdoucích rohových kopů. Z těch vznikaly závary před V. Šmahelem, ale žádný nevolal po gólu.

 

Hra se v další části vyrovnala, ale odehrávala se pouze mezi vápny. Ve 35. minutě se po první slibné kombinaci domácích po zemi se na pravé straně uvolnil P. Kaštan, odcentroval míč do vápna a zde se přes obránce prosadil D. Nobicht. Volil zakončení, přímo z centru, k tyči, ale V. Šmahel předvedl výtečný zákrok a udržel svůj tým ve hře.

 

Do konce poločasu se již nic výrazného neudálo.

Přes několik šancí zůstal stav bezbrankový

Ve stejném stylu i tempu hry se odehrával i druhý poločas. Opticky aktivnější byli hosté, ale domácí obrana v čele s nováčkem T. Horníčkem žádnou chybu nevytvořila.

 

Na druhé straně se domácí dostali do hry opět až za pomocí rohových kopů. Ve slibné pozici se objevil hlavičkující R. Navrátil, ale z bezprostřední blízkosti umístil míč do rukavic V. Šmahela, který tento pokus odrazil na další roh.

 

Rozhodnutí měli na kopačkách hráči Svratky. Jmenovitě M. Moučka. Ten dostal po faulu na svého spoluhráče možnost zahrávat přímý volný kop jen pár metrů za velkým vápnem. Jeho pokus ke smůle hostí a štěstí domácích skončil na tyči Bajerovi brány.

 

V závěru chtěli i domácí rozhodnout, ale nůžky střídajícího M. Krále neměly ty správné parametry a poslední jejich brejk do otevřené obrany hostí vyzněl naprázdno. Body se tak v konečném účtování dělily.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: K dnešnímu utkání jsme museli udělat opět nějaké změny v kádru i v rozestavení a to zapříčinilo, že jsme se prvních dvacet minut na hřišti spíše hledali. Soupeř nás přehrával a mohl jít zpočátku i do vedení. Díky rohovým kopům jsme také výrazněji zahrozili a nakonec měli i akci s gólovými parametry, ale hostující gólman svůj tým podržel. Ani v druhé půli jsme nehráli to, co bychom chtěli a naše hra byla spíše průměrná. Dle průběhu utkání jsme s bodem vcelku spokojeni, ale na domácí půdě bychom měli předvádět lepší fotbal a se soupeři z nižších pater tabulky brát plný počet bodů.

SK Svratka
Pavel Makovský: Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem a hned v první minutě jsme mohli jít do vedení. V zápase se naši hráči ocitli několikrát sami před brankářem, ale s jasnou příležitostí si neporadili. Střelecký zmar završila tyč Michala Moučky ze standardní situace. Jeden bod je pro nás nakonec zklamání.



Počet diváků: 74. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - KŘÍŽ Daniel, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.