Jaroslav Hršel: Jsem rád, že ve svém věku můžu ještě hrát, být součástí tohoto týmu, užívat si skvělé atmosféry kabiny a rád si zkusil zachytal v krajské soutěži

Vítězem 12. kola se stal brankář Osové Bítyšky Jaroslav Hršel, který je tak 2. brankářem, který vyhrál hlasování o hráče kola. V rozhovoru nám prozradil, jaká byla jeho reakce, nebo jak byl naštvaný na svoje spoluhráče, protože jeho parťák si zasloužil stát se hráčem kola a mnoho dalšího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak probíhalo hlasování?
Kluci hodili na skupinu, že v nominaci na hráče kola jsem já a Tomáš Karmazín takže jeden z nás musí vyjít. No jo cítili , že z toho něco kápne :-)
Jaká byla vaše reakce, když jste zjistil, že jste vyhrál?
Nadal jsem jim , že jsou k...i :-D proč já, Tomáš (Tomáš Karmazín) si to za výkony v posledních zápasech zasloužil víc.
Jaký byl zápas proti Polničce?
Těžký, herně se nám vůbec nepovedl. Konečný výsledek průběhu utkání neodpovídá, ale jsme samozřejmě rádi , že jsme zápas zvládli.
Kde pracujete, popřípadě, jak zvládáte kloubit práci s fotbalem?
Ve Velké Bíteši a jelikož dělám jen ranní směnu tak s tím nemám nějak velký problém . Spíš jak je člověk starší tak jsem línější a občas se mi nechce :-)
Jak byste zatím zhodnotil sezónu?
Jako skvěle rozjetou, už dlouho jsme nebyli takhle vysoko (skoro) po půlce sezóny. Jeden nejmenovaný spoluhráč do nás hučí a trenéra učí, aby v jeho slovníku bylo slovo postup. Já jdu zápas od zápasu, ale jinak si určitě všichni užíváme skvělou sezónu.
Co musíte dělat proto, abyste byl dobrý brankář?
Nevím jestli jsem dobrý brankář, ale stojím za skvělým týmem, kterému se daří dávat více gólů než já pustím. :-)
Máte nějaké týmové tajemství nebo třeba vy sám tajíte něco z fotbalového prostředí?
Jsem rád, že ve svém věku můžu ještě hrát, být součástí tohoto týmu, užívat si skvělé atmosféry kabiny a rád si zkusil zachytal v krajské soutěži, což je mé přání a asi i takové tiché tajemství týmu.
Stalo se vám někdy vážnější zranění, ať už na tréninku nebo při zápase?
Už delší dobu jsem po plastice vazu v koleni, ale jinak musím zaklepat, že mě ve fotbalové kariéře žádné vážnější zranění nepotkalo pokud mi zrovna spoluhráč nezlomí nos v zápase. :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.