Počítky vstřelily Víru za devět minut pět branek!!!


0

Počítky vstřelily šest branek za první poločas a připsaly si jasně tři body do tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky nasázely v první půli šest branek

Do Počítek přijelo mužstvo z Víru, které se v tabulce nachází na posledním místě. Počítky hned od úvodu utkání tlačily soupeře před vlastní branku a bylo jen otázkou času, kdy padne první branka utkání. Ta na sebe nenechala dlouho čekat. Martin Kuřítko utekl hostující obraně a hledal přihrávkou pod sebe Romana Halamku, který by mohl míč poklidit do prázdné branky. Tomu však chtěl zabránit hostující obránce a míč si nešťastně srazil do vlastní sítě - 1:0 pro Počítky již v 8. minutě.

 

To, co se dělo dalších devět minut, se vidí málokdy. Počítky soupeře až místy drtily a další branka padla ve 12. minutě. Adam Svoboda byl důrazný v malém vápně a tvrdou střelou pod břevno navýšil vedení Počítek. Třetí branku dal o minutu později Ondřej Zajíček, když po perfektní přihrávce Fandy Tomana vykoupal brankáře a míč poklidil do prázdné branky. O další minutu později házel dlouhý aut František Šustr a Martin Kuřítko přidal z bezprostřední blízkosti další branku.

 

V 17. minutě padla asi nejhezčí branka utkání. To Adam Svoboda tvrdou ranou z 20 metrů nedal hostujícímu brankáři šanci. Míč poklidil krásně pod břevno. Počítky s vidinou pětigólového náskoku trochu polevily a i hosté se dostali na dostřel počítské svatyně. Vír korigoval ve 27. minutě, to se prosadil Oliva. Poslední branku v prvním poločase vstřelily Počítky. Lukáš Sláma zahrával rohový kop a Ondřej Zajíček parádní střelou zvýšil vedení Počítek na 6:1.

Vír korigoval stav utkání

Druhý poločas se už spíše dohrával z povinnosti. Počítky se nikam nehnaly a hlídaly si vedení a hosté se marně pokoušeli o vstřelení branky. Nakonec se jim to přesto povedlo, kdy po chybě brankáře Martinčiče vstřelil lehký gól Šenkýř. To se odehrálo dvě minuty před koncem. Počítky v poklidném tempu porazily Vír vysoko 6:2. Ze třech posledních domácích utkáních Počítky vstřelili úctyhodných 16 branek.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: K utkání jsem měl k dispozici kromě jednoho hráče kompletní mužstvo, které jasně přehrálo mužstvo z Víru. Škoda obdržených dvou gólů, byly laciné. Dnes to byly povinné tři body.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Do Počítek jsme jeli s tím, že víme jaký styl tam hrají (dlouhé nakopávané míče, dlouhé auty, z kterých vyhrávají hlavičkové souboje a skórují). Prvních deset minut jsme drželi domácí na dostřel od naší branky. Pak domácí po třech autech, jednom rohu a jednom vlastňáku za deset minut vedli o 5!!!!!!! branek. Pote jsme prohodili několik postů v sestavě a hra se vyrovnala. Druhý poločas se hrál vyrovnaný fotbal a dokonce jsme poločas vyhráli. Měli jsme ještě dvě vyložené šance, ale nic z toho nebylo a tak o zápasu rozhodlo deset minut v první půli. Gratuluji soupeři ke třem bodům.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - FILIP Bohumír (N), LAHODNÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.