Bobrová přehrála Santus o čtyři branky


Branky


0

Bobrová, která minulý týden překvapivě prohrála na hřišti posledního Víru, tentokrát nezaváhala a porazila Jívoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mašek poslal Bobrovou do vedení

Do Bobrové tentokrát přijel mladý, technicky hrající tým Santusu a očekávalo se, zda domácí napraví klopýtnutí z minulého kola.
Zápas začal vyrovnaně, obě mužstva předvedla několik povedených kombinací, ale žádná navedla k výraznějšímu ohrožení soupeřovy brány. První vzrušení nastalo asi po půl hodině hry, ale Štryncl proti Michalu Hájkovi skvěle zakročil, vzápětí hosté z odraženého balonu těsně minuli. Ve 33. minutě už ale udeřilo. Míra Mašek se na velkém skvěle uvolnil a poslal domácí do vedení. Do pauzy se již skore přes snahu obou týmů nezměnilo.

Domácí Bobrová rychlými góly v úvodu druhé půle rozhodla

Ovšem nástup do druhé půle vyšel domácím nad očekávání a zrežíroval ho dvěma skvělými asistencemi domácí Michal Hájek. Nejprve svým důrazem přetlačill hostujícího obránce a nabídl gól Jirkovi Svobodovi, pak se na druhé straně hřiště hezky uvolnil a našel na penaltě Petra Dvořáka, který se také nemýlil. Domácí byli dál aktivnější a odměnou jim byl další gól. V 71. min po žlutém faulu na výborně hrajícího Míru Maška se z hranice šestnácky kolem zdi trefil k tyči Tomáš Hrbek. Chvíli poté střela hostujícího hráče lehce olízla břevno. Pak tempo zápasu trochu opadlo. Přesto si oba týmy vypracovaly ještě pár ošemetných situací, domácí obrana musela navíc ještě řešit několik individuálních akcí Jindry Horkého. Branka už ale nepadla, takže domácí si mohli v kabině opět dát vítězný pokřik.
 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček:: Jsme rádi, že se nám po minulé prohře opět dařilo v zakončení a že se nám podařilo proti dobře hrajícímu soupeři udržet čisté konto. Jako našeho nej hráče bych dnes zvolil Míru Maška.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: V zápase jsme měli velkou smůlu v zakončení a soupeř naopak úspěšně trestal hrubé chyby v naší obraně. Za stavu 0:1 se ještě dalo se zápasem z naší strany něco dělat, utkání bylo herně vyrovnané, ale začátek druhé půle nás poslal do kolen. Po pochybení rozhodčího Buly, který neodpískal dle mého jasný útočný faul, po kterém se domácí dostali v malém vápně do přečíslení a pohodově skórovali, se nám body vzdálily ještě více. Ale to nám zápas neprohrálo, domácí dali 4 góly a my jen jednou trefili břevno, takže body zaslouženě zůstaly v Bobrové.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Stupka [-] , K. Flídr [-] , L. Křepela [-] , D. Roháček [-] - T. Podborský [-] (68. T. Hrbek [-] ) , V. Křepela [-] , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] - J. Svoboda [-] , M. Hájek [-] (77. O. Hlushchenko [-] )

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Požár [-] (68. M. Dřímal [-] ) , M. Koukola [-] , J. Horký [-] , J. Koukola [-] , R. Havlíček [-] (80. V. Havelka [-] ) , J. Láznička [-] , S. Krejčí [-] (68. Z. Holubář [-] ) , V. Dvořák [-] , D. Dřímal [-] , M. Mach [-]

ŽK: 85. J. Stupka - 16. J. Horký , 52. M. Koukola , 70. M. Dřímal .
Hráči zápasu: M. Mašek .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: BULA Nikola - LHOTSKÝ Filip, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.