1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letiny bojovaly, ale na favorita nestačily


Branky


0

Situace Letin není růžová, pohybují se na sestupových příčkách a každý zápas bude důležitý. Soupeřem jim ale byl největší favorit a lídr soutěže z Blovic. Domácí srdnatě bojovali, ale na hosty to nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení

Lepší vstup do zápasu měli hosté, kteří se dokázali do vedení už po šesti minutách. Zahrávali standartní situaci z uctivé vzdálenosti. Přesto přišla přímá střela, která nadělala brankáři velké problémy a jen jí vyrazil před sebe, kde dobíhal Chalupa a propálil vše před sebou. Letiny měly možnost vyrovnat, když se Petr Brašna řítil z levé strany na brankáře, udělal kličku jemu i dobíhajícímu obránci, ale v zakončení minul branku. Blovice měly nadále převahu, nedokázaly jí však gólově vyjádřit. V 42. minutě zatáhl jeden z hráčů míč po levém křídle, odkud se dostal do vápna a z úhlu vypálil. Hop v bráně jeho střelu vytěsnil do nebezpečného prostoru, kde se zjevil Diviš a poslal míč do sítě. Poločas skončil 0:2. 

Druhý poločas

Snaha domácích v druhém poločase byla hlavně důstojně dohrát zápas a nejlépe už neinkasovat. To se dařilo až do 67. minuty, kdy hosté rychle rozehráli trestný kop a Josef Diviš postupoval sám na Hopa. Udělal mu kličku a pohodlně poslal míč do sítě. Domácí se nakonec také dočkali gólu. Vlček zatáhl balon z levé strany, posunul ho na Pikharta. Ten postupoval ze strany na bránu, ale všiml si dobře postaveného Brašny a posunul mu míč před prázdnou branku. Brašna pak neměl problém snížit na 1:3. Domácí měli v posledních minutách pár nadějných náznaků. Gól už však nedali a Blovice můžou slavit další body v cestě za titulem. 



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Vít Pikhart (hráč SK Letiny): "Do zápasu jsme šli s tím, že můžeme pouze překvapit. Hosté potvrdili svou kvalitu i formu. Hosté byli lepší, po poločase vedli o dvě branky. V druhém poločase jsme se snažili hlavně důstojně dohrát. Zasloužená výhra Blovic, pro nás to nebyl tolik důležitý, čekají nás důležitější soupeři s kterými musíme bodovat."




Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - R. Přibáň [-] , L. Vlček [-] , J. Baumruk [-] (60. S. Vlček [-] ) , V. Pikhart [-] , P. Brašna [-] , M. Baxa [-] , M. Matejov [-] , J. Pelíšek [-] , T. Krist [-] , P. Přibáň [-] (80. P. Juráš [-] )

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - V. Davídek [-] - R. Šabata [-] (73. M. Štětina [-] ) , J. Nováček [-] (65. T. Matoušek [-] ) , J. Sýkora [-] , O. Laibl [-] , K. Hajský [-] , V. Chalupa [-] , J. Diviš [-] (83. P. Kozák [-] ) , A. Zdvořáček [-] , J. Veselovský [-]

ŽK: 24. M. Matejov - 83. V. Davídek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - KOŘÍNEK Petr (N), SÝKORA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.