2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany porazily Chlum a pokračují ve stíhání čela tabulky


Branky


0

Chlumčany už nějakou dobu patří k týmům, které neprohrávají, jedinou vyjímku představuje zápas se suverénem soutěže z Blovic. Naopak hosté tvrdě bojují o záchranu, která bude letos opravu těžká, kvůli vyrovnanosti celků ze dna tabulky. Chlumčany v zápase potvrdily roli favorita. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Úvodí minuty byly jednoznačně ve znamení aktivity domácího celku, který v prvních patnácti minutách téměř nepůjčil Chlumu míč. Hrál rychlý kombinační fotbal na jeden-dva doteky. Hosté, když se dostali k balonu, se také snažili kombinovat, ale o šance se většinou připravili nepřesnou přihrávkou. V 15. minutě už se domácí radovali. Ve vápně propadl balon až k nohám Tomáše Lachmana, který šajtlí poslal balon do tyče, od které směřoval těsně za protější tyč. Chlumčany i nadále byly aktivnějším týmem, ale špatná finální fáze je připravovala a možnost navýšit skóre. Největší šance Chlumu přišla chvíli před poločasem, kdy dostal Ernerst dobrý balon a postupoval na brankáře, ale domácí obránce byl rychlý a pomalu doháněl hráče hostí. Ten pak raději volil přihrávku, kterou ale obránce odvrátil. Poločas tak skončil 1:0. 

Pokračování

Chlum do druhého poločasu prohodil některé hráče ve snaze zlepšit hru a pokusit se vyrovnat. Dostali se i do několika zakončení, ale střely neměly dostatečnou kvalitu aby překonaly Michalu Hůlu v bráně. Vyjímkou byla akce Wagnera, který se individuálně prosadil v souboji s obránci a pokusil se přehodit Hůlu, ten ovšem předvedl bravurní zákrok a míč směřující pod břevno vyškrábl nad bránu. Domácí ale byli nebezpečnějším týmem, v několika situacích podržel svůj tým Kvídera, jindy se střelci Chlumčan nedokázali trefit do branky. V 77. minutě se po přihrávce Kastnera dostal míč k Löschovi, který z úhlu postupoval k bráně. Nejprve čekal na kontakt od obránce, ale ten nepřišel a tak pokračoval na branku a při pokusu o centr trefil balon pouze špičkou přes obránce a míč zamířil přímo do šibenice. Chvíli před koncem měl ještě jednu šanci Lösch, ale jeho hlavička neměla potřebnou přesnost aby překonala Kvíderu. Chlumčany si tak dokráčely pro další vítězství v cestě za čelem tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
Františe Lösch (hráč TJ Keramika Chlumčany): "Sice to skončilo pouze 2:0, ale myslím si, že to byl jednoznačný zápas. Soupeř bránil ve velkém počtu hráčů a nám se nedařila finální fáze. Nakonec to tam ale padlo. Vyhráli jsme zaslouženě. Pendolino jede dál."

TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "Chlumčany odehrály dobrý zápas. Bylo vidět, že své akce mají nacvičené a na výborně připraveném trávníku dobře kombinovaly. I my jsme se snažili o hru po zemi a vytvořili si několik příležitostí, ale domácí byli lepším týmem, měli více šancí a vyhráli zaslouženě."



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , F. Lösch [-] , T. Lachman [-] , L. Jeslínek [-] (75. K. Dolanský [-] ) , P. Šimána [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-] (78. L. Vajai [-] )

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - P. Bořík [-] (80. L. Hajšman [-] ) , J. Pelikán [-] , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , V. Ernest [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] (85. P. Šindelář [-] ) , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

ŽK: 24. P. Šimána , 67. F. Lösch , 67. M. Vojáček .
Hráči zápasu: P. Šimána - M. Šlajs .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - TOMÁŠEK Jan (N), PELIKÁN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.