Zápas dvou poločasů


Branky


6. D. Bešta , 23. J. Kroupa - 54. M. Valeš (p.) , 74. M. Valeš
0

Domácí celek v minulém kole porazil Dvorec a připsal si důležité záchranářské body. V dalším zápase je čekaly Střížovice, tedy tým, který se na jaře hledá a první body si připsal teprve v minulém kole. Zápas tak jasného favorita neměl a podle toho se také odvíjel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší domácí

V úvodních minutách zápasu byl lepší domácí celek. Využít toho dokázal už v 6. minutě David Bešta, který poslal Lukavici do vedení. K vidění bylo i několik ostřejších zákroků ve vápně, Sudí však penaltu nenařídil. V 23. minutě dokázali domácí navýšit skóre. Postaral se o to Jiří Kroupa. Do poločasu už žádná branka nepadla a vypadalo to, že domácí si dokráčí pro další tři body. 

Lepší hosté

Druhý poločas ale přinesl zvrat ve vývoji hry. Hosté se začali více cpát dopředu a už v 54. minutě z toho těžili. Po faulu na útočníka odpískal rozhodčí pokutový kop. Exekuci si vzal na starost Petr Valeš a bezpečně proměnil. Vyrovnání se Střížovice dočkaly v 74. minutě zásluhou Michala Valeše. Do konce zápasu si oba celky vytvořily pár nadějných šancí, ale žádný z nich se nedokázal dostat do vedení. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "První poločas byl lepší domácí celek. V druhém jsme zase byli lepší my. Nakonec bod bereme."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: KLIK Jiří - DOMANICKÝ Robert, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.