2:1p.
(1:1)
17. O. Laibl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí přibrzdilo jízdu Blovic


Branky


3. M. Šamšula - 17. O. Laibl (p.)
0

Poříčí má pověst týmu, který doma neprohrává. Potřebuje navíc odčinit porážku z minulého týdne. Soupeřem mu ovšem byl suverén soutěže z Blovic. Domácí odehráli dobré utkání a dokázali být více než vyrovnaným soupeřem pro vedoucí celek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný start

Domácím vyšel dokonale start do utkání. V 3 minutě se po kontru z pravé strany dostal do zakončení Michal Šamšula a poslal Poříčí do vedení. Zápas pokračoval ve vysokém tempu, ale hrálo se jen od vápna k vápnu bez větších šancí. V 17. minutě se Blovice dostaly do vápna soupeře, kde došlo k faulu a sudí správně nařídil penaltu. Exekuci si vzal na starost Ondřej Laibl a bezpečně proměnil. V dalších minutách nebylo k vidění nic zajímavého a poločas tak skončil 1:1.

Nudný poločas

V druhém poločase se hrál taktéž fotbal pouze od vápna k vápnu a divácky to nebylo příliš atraktivní utkání. Postupem času se oba týmy soustředily spíše na to neinkasovat. Po vyrovnaném průběhu dospěl zápas až do penaltového rozstřelu. 



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
D. Hroněk [-] - K. Kalista [-] , F. Brudna [-] , R. Bořík [-] - M. Krejčí [-] (78. L. Hroněk [-] ) , O. Bláha [-] , M. Hofman [-] (83. D. Hulec [-] ) , J. Louda [-] , J. Tupý [-] - M. Šamšula [-] (63. M. Bláha [-] ) , L. Mošna [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - P. Malý [-] , T. Matoušek [-] (82. T. Kotous [-] ) , J. Nováček [-] (72. M. Štětina [-] ) , J. Sýkora [-] , O. Laibl [-] , K. Hajský [-] , J. Diviš [-] , A. Zdvořáček [-] , V. Davídek [-] , J. Veselovský [-]

ŽK: 38. F. Brudna , 44. J. Louda , 85. J. Tupý - 29. V. Davídek , 65. P. Malý , 85. M. Štětina .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Ruda Daniel - TUPÝ Luděk (N), SÝKORA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.