Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany nadělily Lukavici šest gólů


Branky


0

Chlumčany v se v posledních zápasech pomalu, ale jistě dostávají na vrchol tabulky. Aby se tam udržely, musejí doma bezpodmínečně vyhrávat. Soupeřem jim byla Dolní Lukavice, která potřebuje ještě uhrát nějaké body, aby měla klidný konec sezóny bez záchranářských problémů. Hosté navíc přijížděli ve slušné formě, když z posledních dvou zápasů získali pět bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhé čekání na gól

Hned od úvodních minut byli domácí lepším celkem a vytvářeli si dostatek šancí, žádná ale dlouho nebyla gólová. Hosté se dostávali do koncovky jen sporadicky, přesto se stále pokoušeli o kombinační hru a nenakopávali balony. Na úvodní branku se tak čekalo dlouhých třicet pět minut. Postaral se o ní Lukáš Tomášek. Vedoucí branka dodala Chlumčanům klid na kopačky a za tři minuty už bylo skóre 2:0. Střelou mezi nohy překonal Lachman Baumruka v bráně. Ještě do poločasu mohlo být skóre vyšší, ale hosty zachránilo břevno nebo výborný zákrok brankáře.

Domácí gólostroj

Prvních patnáct minut druhého poločasu bylo poměrně vyrovnaných, hosté se snažili se zápasem něco udělat. Kontaktní branka však nepřišla. Naopak v 60. minutě udeřili zase domácí. Svůj druhý gól v zápase přidal Tomáš Lachman. Za dalších pět minut už bylo definitivně jasné, jak zápas dopadne. Prosadil se Lukáš Tomášek a skóre bylo 4:0. Za chvíli ovšem přišla jiskřička naděje pro hosty. Na dlouhý balon za obranu si naběhl Marek Kastner a přehodil vybíhajícího Hůlu. Chlumčany ale svého soka zase rychle posadili na zem. V 75. minutě se prosadil domácí špílmachr Martin Kanát. Ten samý hráč ještě dvě minuty před koncem upravil na konečných 6:1.  



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Od začátku jsme měli jasnou převahu, ale pochválil bych soupeře, že přijel hrát fotbal. Šancí jsme měli opravdu hodně, ale do prvního gólu jsme se trápili v koncovce. Zaslouženě jsme vyhráli, jen to skóre mohlo být ještě vyšší."




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , L. Vajai [-] , T. Lachman [-] , L. Tomášek [-] (66. K. Dolanský [-] ) , L. Jeslínek [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

TJ Sokol Dolní Lukavice
V. Baumruk [-] - M. Marics [-] - L. Vajai [-] , J. Kroupa [-] , D. Rotenborn [-] , M. Kastner [-] , R. Tolar [-] , J. Zahradník [-] , R. Kokoška [-] , M. Myslivec [-] , D. Bešta [-]

ŽK: 80. D. Bešta .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: Ruda Daniel - CHLAD Lukáš (N), HAJŽMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.