0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letiny zvládly důležitý záchranářský souboj


Branky


0

 Forma Ptenína je v jarní části opravdu špatná, navíc se potýkají s nedostatkem hráčů. Ani výkony Letin nejsou optimální a pro oba týmy jde zřejmě o poslední šanci udržet si naději na záchranu. Letinám se utkání vydařilo o poznání více než domácím a získaly nedocenitelné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly

 Úvod zápasu byl lepší v podání hostů. Vytvořili si pár nadějných šancí. V nadějné pozici zahrával přímák Pikhart, ale těsně přestřelil branku. Z podobné pozice zahrávali trestňák i domácí, ale Mebarki také minul branku. Následovala obrovská šance Zdeňka Hraběty, který po centrovaném balonu hlavičkoval do břevna. V 34. minutě využil chyby v rozehrávce Ptenína Lukáš Vlček a postupoval sám na Duchka, kterého překonal a poslal Letiny do vedení. Domácí tým hrozil především ze standatních situací, ale žádná brankou neskončila. V 39. minutě se dostal k odraženému balonu Pikhart, posunul si jej a povedenou ranou vymetl horní růžek branky. Stanovil tak skóre na poločasových 0:2. 

Bezbranková půle

 V druhém poločase se Letiny soustředily především na bránění, aby zbytečně neinkasovaly. Příliš se jim to ale nedařilo a ve velké šanci se ocitl Mebarki, ale branku netrefil. Ptenín zjednodušil hru a všechny balony nakopával do vápna. Kde se útočníci prali o každý míč. Další velkou příležitost měl Josef Šobr. Postupoval sám na Hopa, letinský golman ale podržel svůj tým. Hosté se tak probránili k důležitým třem bodům. 



Ohlasy k zápasu



SK Letiny
Vít Pikhart (hráč SK Letiny): "Zápas se hrál na hodně podmáčeném terénu, který nepřál kombinačnímu fotbalu. V první půlce jsme měli čtyři pět šancí. Do druhé jsme šli jen s tím, že to nějak ukopeme. Hrálo se nahoru dolů, ale gól už nepadl. Celý tým podal dobrý výkon a získali jsme důležité body."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
V. Duchek [-] - K. Sedláček [-] , M. Šašek [-] (56. L. Přibáň [-] ) , A. Mebarki [-] , Š. Josef [-] , R. Šobr [-] , J. Strejc [-] , V. Rajšpís [-] , J. Schejbal [-] , L. Kaufner [-] , R. Hnojský [-]

SK Letiny
M. Hop [-] - Z. Hraběta [-] (56. S. Vlček [-] ) , J. Baumruk [-] , M. Matejov [-] , P. Juráš [-] , J. Pelíšek [-] , R. Přibáň [-] , L. Vlček [-] , V. Pikhart [-] , P. Brašna [-] , M. Baxa [-]

ŽK: 75. Š. Josef - 80. J. Pelíšek . ČK: 87. Š. Josef .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Ruda Daniel - STREJC Václav (N), KOŘÍNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.