6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 14:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš si v pohodě poradila s Ptenínem


Branky


14. P. Purdeš , 21. P. Purdeš , 45. P. Švec , 49. T. Krejčí (p.) , 56. P. Švec , 68. P. Švec
0

Vstiš na jaře nepodává vždy úplně optimální výkony. Teď si ale věřila, protože přijel tým, který je asi v největší krizi. Ptenín. Mužstvo Lučiny prohrálo pět utkání v řadě a vypadá to, že příští rok se vrátí opět do čtvrté třídy. V utkání jasně dominovalo domácí mužstvo a soupeře přibalilo na cestu domů šest gólů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas byl od prvních minut jasně v režii domácích a vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy míč skončí v bráně. Stalo se tak ve 14. minutě, kdy se k odraženému míči dostal Purdeš a otevřel skóre. Hosté se snažili zodpovědně bránit, což se alespoň trochu dařilo, směrem dopředu to ale bylo špatné. V 21. minutě letěl přetažený centr na zadní tyč, kde se ocitl v souboji s obráncem znovu Purdeš a i tentokrát byl úspěšný. 2:0. V poslední minutě prvního poločasu pak přidal třetí branku Švec, když si naběhl na centrovaný balon z pravé strany.  V poločase tak bylo o výsledku rozhodnuto. 

Druhý poločas

Obraz hry byl v druhém dějství stejný. Ve 49. minutě byl stažen ve vápně domácí útočník a sudí nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost kapitán Tomáš Krejčí a bezpečně proměnil. V 56. minutě se prosadil Švec a dokonal tak ,,bůra". Ten samý hráč pak o pár chvil déle rozvlnil síť ještě jednou a mohl slavit hattrick. Vstiš si tak v jasném zápase připsala pohodlné vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "K dnešnímu zápasu toho asi moc neřeknu. Soupeř přijel pouze v jedenácti. Hosté za celý zápas neměli žádnou vyloženou možnost, naopak kdybychom my dali všechny naše šance, skóre mohlo být dvojnásobné. "




Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - A. Ježek [-] , P. Švec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , R. Švec [-] , P. Kožíšek [-] (59. V. Hřebec [-] ) , P. Purdeš [-] , M. Švec [-] (61. M. Kaiser [-] ) , T. Maday [-] (71. V. Rybka [-] ) , O. Vodička [-]

TJ Lučina Ptenín
V. Duchek [-] - R. Hnojský [-] , P. Sedláček [-] , J. Černý [-] , L. Přibáň [-] , J. Strejc [-] , R. Šobr [-] , M. Šašek [-] , J. Schejbal [-] , L. Kaufner [-] , K. Sedláček [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: KLIK Jiří - ŠVEC Petr (N), PALACKÝ Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.