Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběkury ukořistily proti Záluží dva body


0

Očekávanou vyrovnanou bitvu nabídl souboj mezi Soběkury a Zálužím. Fotbalisté Soběkur se sice dvakrát v zápase dokázali dostat do vedení, nicméně ani jednou ho nedokázali udržet. V penaltové loterii se ovšem usmálo štěstí již na domácí hráče. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Třeštíkovu bombu našli domácí odpověď

Od prvních minut zápasu bylo patrné, že se bude jednat o vyrovnanou bitvu, v níž budou rozhodovat pouhé maličkosti. Jako první dali o sobě vědět fotbalisté Záluží, kteří se po řtvrt hodiny hry prosadili. Obránce Ladislav Třeštík si vzal na půlce hřiště balon, navedl si ho blíže k brance soupeře a ze střední vzdálenosti parádní ránou poslal svůj tým do vedení. Domácí celek ale ještě dokázal najít do konce prvního poločasu požadovanou odpověď, když vyrovnání zařídil soběkurský Pavel Svoboda. Do kabin se proto šlo za nerozhodného stavu 1:1. 

Obě mužstva si vyměnila, srovnávat muselo Záluží

Po přestávce lépe začali domácí fotbalisté, kteří se po čtvrt hodině hry ujali vedení po zakončení Jaroslava Valíčka. Hosté ze Záluží se ale nevzdali a nakonec se jim povedlo vyrovnat po rohovém kopu. Ze skrumáže ve vápně vypadl balon před vápno k číhajícímu hrajícímu trenérovi Petru Zahradníkovi, který se opřel do míče a parádně ho poslal k tyči domácí svatyně. Prosadil se proto i další obránce Záluží a osudu zápasu musely rozhodnout pokutové kopy. Ještě předtím měl sice velkou šanci hostující Ladislav Mlnařík, jenž ovšem při samostatném úniku přehodil nejen gólmana, ale i jeho branku. V nich se vystřídali na obou stranách prakticky všichni hráči, v páté sérii šli kopat i gólmani, kteří shodně proměnili. Nekonečné pokutové kopy nakonec ovládly Soběkury, které byly proto v zápase šťastnějším týmem. 

Penalty nebraly konce

V nich se vystřídali na obou stranách prakticky všichni hráči, v páté sérii šli kopat i gólmani, kteří shodně proměnili. Nekonečné pokutové kopy nakonec ovládly Soběkury, které byly proto v zápase šťastnějším týmem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Utkání bylo v celku vyrovnané. Chvíli bylo lepší Záluží, chvíli my. Zlomový moment byl ale v polovině prvního poločasu, kdy mohli jít hosté do dvoubrankového vedení, kdyby proměnili penaltu. To se jim nepovedlo a my z protiútoku vyrovnali. Ve druhém poločase jsme se dostali do vedení, jen škoda, že jsme ho nedokázali udržet a těsně před koncem o něj přišli. Alespoň si ale diváci, kterých se sešlo mnoho, užili napínavé penalty se šťastným koncem pro nás.

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník - trenér: Žádný zázrak z obou stran, bylo to vyrovnané utkání a výsledek odpovídá průběhu na hřišti. Radši bychom měli body dva, ale i ten jeden je na úvod jarní sezony dobrý.



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
L. Turek [-] - P. Svoboda [-] , J. Valíček [-] , M. Šíp [-] , M. Oberdörfer [-] , J. Hanket [-] , T. Vlach [-] (36. L. Liška [-] ) , T. Kysilka [-] , T. Kozel [-] (13. D. Marek [-] ) , L. Bedenk [-] , M. Naar [-]

TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - M. Hnilička [-] , P. Braun [-] (56. L. Mlnařík [-] ) , J. Šmidingr [-] , L. Pondělík [-] , J. Povolný [-] , V. Schamberger [-] , Z. Vacek [-] , L. Třeštík [-] , R. Gardaš [-] , P. Zahradník [-]

ŽK: 68. L. Liška - 32. R. Gardaš , 42. J. Povolný .
Hráči zápasu: L. Pondělík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠESTÁK Zdeněk (N), FEJT Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.