2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběkury zvládly lépe vodní radovánky a urvaly v Neurazech dva body


Branky


0

Střet dvou týmů ze středu tabulky přinesl na rozmáčeném terénu nakonec remízu po základní hrací době, když se obě mužstva dostala v zápase alespoň jednou do vedení. Jeden bod pro domácí celek zachránil v závěrečné desetiminutovce Bárta, v penaltové loterii přálo již štěstí Soběkurám. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuhá bitva přinesla branky na obou stranách

Po týdenních deštích už by nebylo hřiště v Neurazech před samotným zápasem zrovna v ideálním stavu, ale kromě toho ještě v neděli odpoledne znovu sprchlo a rázem proto bylo o zábavu postaráno. Obě mužstva se snažila hrozit pomocí dlouhých nákopů, jelikož přízemní kombinace nebyla na vodě jednoduchá. Nouze proto nebyla o zajímavé momenty, ostré souboje a i šance na obou stranách. S těžkým povrchem se jako první lépe popasoval domácí tým. Bleskurychlá akce Neuraz vyústila v kolmici na rozběhnutého Lukáš Brabce, který chladnokrevně překonal gólmana soupeře. Domácí střelec se ovšem následně zranil a útočná efektivita Neuraz rázem upadla. Hosté se navc dokázali prodrat po jedné akci tze strany do vápna a Martin Oberdórfer z otočky z hranice šestnáctky propálil gólmana Trojánka. Domácí celek měl přesto v první části více šancí na skórování, jeho pokusům ovšem chyběla větší přesnost či razance. 

Bárta zachraňoval Neurazům bod

Po změně stran se dění na hřišti prakticky nezměnilo. Hlavní roli nadále hrály pevné obrany na obou stranbách, které si musely poradit s dlouhými nákopy. Kvalitě fotbalu navíc ještě nepřidaly další kapky deště, jež začaly padat na hrací plochu. Hra byla proto hodně rozkouskována a fotbalové krásy jen poskrovnu. I přesto ale ještě přišly další branky. Domácí defenzívě se nepodařilo ani na několikrát odpálit míč z nebezpečného prostoru a Tomáši Vlachovi se povedlo dostat balon do sítě. Chyba nicméně přišla v závěru zápasu i na druhé straně, kde se naopak prosadil domácí útočník Mario Bárta. Po nerozhodném stavu proto přišly na řadu pokutové kopy. 

Soběkury stoprocentní

V pokutových kopech chytily střeleckou slinu SOběkury, které proměnily všechny své pokusy a mohly se radovat ze zisku bonusového bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Proti Soběkurám jsme udělali hne tři změny v záložní řadě a rozhodně jsme chtěli bodovat. Kvalitě fotbalu rozhodně nepomohlo rozmočené hřiště, na které celý týden pršelo. Déšť navíc pokračoval i při zápase a k vidění proto byl hodně rychlý a bojovný fotbal Štěstí se nakonec přiklonilo k Soběkurám, které byly stoprocentní při pokutových kopech.

TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Utkání se odehrávalo na hřišti, které bylo na hraně regulérnosti a podle toho fotbal vypadal. Určitě je ale pro oba týmy lepší, že se zápas odehrál, než se domlouvat na termínu někdy v týdnu, kdy bychom zřejmě oba týmy měly problémy dát mužstvo dohromady. Vítězství to bylo spíše ubojované, ale za dva body jsme rádi. Stejně tak, že se nám ve čtvrtém zápase po sobě podařilo bodovat



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - P. Mederly [-] , P. Tříska [-] , J. Louda [-] , V. Kuska [-] , J. Uzel [-] , M. Bureš [-] , J. Bureš [-] , L. Brabec [-] (13. M. Bárta [-] ) , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

TJ Sokol Soběkury
L. Turek [-] - M. Oberdörfer [-] , P. Svoboda [-] , T. Kysilka [-] , T. Kozel [-] , J. Hanket [-] , O. Malý [-] , D. Marek [-] (68. Z. Vlach [-] ) , T. Vlach [-] , M. Šíp [-] , L. Bedenk [-]

ŽK: 47. V. Tříska - 17. T. Kozel , 38. L. Bedenk , 87. P. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Bureš - M. Oberdörfer .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Lažánek Karel - VLADAŘ Josef (N), ŠESTÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.