3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvořák hattrickem řídil vítězství Letné B proti poslední Líšině


Branky


0

Pěkný fotbal nabídl souboj mezi o druhé místo usilují rezervou Letné a poslední Líšinou, jenž před týdnem získala na své konto první tři body v sezoně. Branky přesto padaly pouze v prvním poločase, kdy se třikrát prosadil Michal Dvořák. Hosté měli rovněž šance na skórování, ale pálili je. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Dvořák zkompletoval hattrick během čtyřiceti minut

Jen dvě minuty trvalo, než se poprvé hnulo na hřišti Letné skóre. Michal Dvořák si připravil míč před vápnem, a tak jak umí, parádní střelou poslal svůj celek do vedení. Z podobné pozice jako při první brance se prosadil Michal Dvořák i v 10. minutě zápasu, kdy ani tentokrát nedokázal gólman Hrdonka chytit přesně mířenou střelu domácího středního záložníka. K vidění byly následně šance na obou stranách, ale slovo si znovu vzal kdo jiný než Michal Dvořák. Dirigent domácí hry se tentokrát dostal v ve vápně k balonu a třetí přesnou střelou zkompletoval hattrick. Domácí proto vedli po poločase 3:0. 

Neproměňování šancí na obou stranách

I po změně stran se nadále hrál pro oko diváka pohledný fotbal. K vidění byly příležitosti na obou stranách hřiště. Líšina si jich vypracovala hned několik, ale ani ty nejvyloženější nedokázala proměnit. Domácí rovněž nebyli schopni ještě přidat nějaký další zářez a v zápase se proto přihlížející fanoušci už dalších branek nedočkali. Všechny body proto zůstaly na Letné, jež nadále živí šanci na klíčové druhé místo v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada - trenér: Musím slušný tým pochválit za slušnou a bojovnou hru. Hrálo se v pěkném tempu. My jsme rozhodli během první části, ale i soupeř měl šance. Asi proto, že je není schopen proměňovat, je poslední. Měli opravdu jasné šance. Nás musím také pochválit, předvedli jsme dobrý výkon.

TJ Sokol Líšina
Milan Klich: Domácí tým byl v prvním poločase zcela lepším týmem. Po změně stran, kdy Letná vystřídala, se to vyrovnalo a i my jsme měli šance. Bohužel jsme ale žádnou neproměnili. Domácí tým zaslouženě zvítězil. naším nejlepším hráčem byl Tomáš Slováček.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - J. Vůch [-] , Z. Soukup [-] , P. Lehký [-] (54. J. Rada [-] ) , M. Štádler [-] , L. Marinič [-] , M. Dvořák [-] , M. Dobrý [-] , J. Diviš [-] (46. M. Legát [-] ) , D. Pospěch [-] , L. Bledý [-] (46. Z. Přibyl [-] )

TJ Sokol Líšina
Z. Hrdonka [-] - M. Skala [-] (80. M. Kloversa [-] ) , V. Pavlík [-] , R. Šmrha [-] , L. Bauer [-] , T. Slováček [-] , L. Kloversa [-] , T. Benda [-] , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-] , J. Jarošík [-]

Hráči zápasu: J. Vůch , M. Dvořák - T. Slováček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - KLIK Jiří, ADAMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.