Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží prohrálo brankou v poslední minutě se Sečí a komplikuje si postup do baráže


Branky


0

O překvapivý výsledek se v neděli postarali fotbalisté Seče, kteří zaskočili druhý tabulky, odkud si odvezli všechny body. Vítězství hostům vystřelil Václav Martinovský v samotném závěru zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seč šla do kabin spokojenější

Mužstvo Seče přijelo na hřiště druhého Záluží v dobré sestavě a od začátku duelu bylo patrné, že zápas rozhodnou jen maličkosti. Hosté se mohli opřít o rychlonohé útočníky, kteří dělali soupeřově obraně velké problémy. Zároveň ale, jak to tak bývá, nebyla Seč příliš úspěšná v koncovce, kde buď zcela minula branku, nebo se činil gólman Cihlář. První branka přesto přišla už po dvaceti minutách zápasu. Václav Martinovský zatáhl dobře míč a předložil ho do vápna Martinu Žamburkovi, který se prosadil střelou do prostředka branky. Domácí Záluží ovšem dokázalo rychle odpovědět, když se prosadil v poslední době produktivní útočník Pavel Braun. Poslední lsovo v první části měli ale hosté. Michal Žanda dostal parádní kolmici mezi obránce a následně prostřelil gólmana Cihláře. 

Seč rozhodla v samotném závěru

Po přestávce Záluží přidalo a po čtyřech minutách hry srovnalo, když se stejně jako v prvním poločase prosadil Pavel Braun. Následně byly k vidění šance na obou stranách. Pozorný musel bgýt nejen gólman Cihlář na domácí straně, ale i brankář Jiříček v sečské kleci. Svatyně Záluží se jednou dokonce i otřásla, ale vypadalo to na to, že budou muset rozhodnout pokutové kopy. Ty ovšem odmítl za minutu dvanáct Václav Martinovský, jenž si podobně jako Žanda naběhl na kolmici za obranu a vystřelil Seči cenné vítězství. 



Ohlasy k zápasu



TJ Seč
Václav Hranička: Bylo poznat, že se nám sešla sestava. V takovém bychom si přáli hrát co nejčastěji, ale bohužel to nejde. Byl to vyrovnaný zápas, v němž jsme ale měli více šancí než soupeř. O vítězství jsme ale rozhodli až v závěru. Dobré utkání odehrál Martin Žamburek, v brance působil jistým dojmem i gólman Jiříček.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - P. Braun [-] , L. Mlnařík [-] , J. Šmidingr [-] (35. P. Zahradník [-] ) , L. Pondělík [-] , T. Fryč [-] , J. Povolný [-] , Z. Vacek [-] , L. Třeštík [-] , M. Hnilička [-] , V. Schamberger [-]

TJ Seč
J. Jiříček [-] - J. Purkart [-] , M. Ulč [-] (60. M. Fotr [-] ) , M. Žamburek [-] , J. Reidl [-] (72. J. Beneš [-] ) , M. Žanda [-] , I. Salcop [-] , V. Martinovský [-] , J. Bradáč [-] , R. Vlk [-] (56. M. Lukáč [-] ) , R. Černovský [-]

ŽK: 81. J. Povolný .
Hráči zápasu: M. Žamburek , J. Jiříček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - FEJT Zdeněk (N), SOBOTOVÁ Štěpánka (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.