3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava si pojistila triumf ve skupině


Branky


0

Svatava měla sice první místo ve skupině o umístění už téměř jisté, ale malá pojistka nikdy neuškodí a podle tohoto hesla se také hráči Baníku o víkednu řídili. Na domácí půdě přivítali Oloví a bez větších problémů si s ním poradili. Za výhru 3:1 berou tři body a v posledních dvou kolech ročníku už mohou jen odpočívat. Oloví je na tom zase přesně opačně, je poslední a polepšit si může už jen maximálně o jednu příčku, ani to se ale nejeví tak reálné. Oloví by muselo dvakrát vyhrát a Bukovany zase prohrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo v podstatě po utkání

Už od prvních minut bylo všem jasné, jak se nejspíš bude utkání odvíjet. Svatava se ujala balónu, převzala taktovku a od začátku režírovala veškeré dění. Oloví se v podstatě jen bránilo, nakopávalo balóny a doufalo v nemožné. Už v šestnácté minutě ale až přespříliš optimistické představy hostů utnul prvním zásahem Petr Harvalík. Svatava tak celkem brzy vedla a mohla hrát s klidem, i když je pravdou, že s klidem hrála od začátku. Dál talčila, vytvářela si šance a souepři nic nedovolovala. V závěru si navíc vedení pojistila ještě trefou Antonína Lídla, díky níž tak bylo už předčasně v podstatě rozhodnuto.

Lídl odpověděl na inkasování rozhodující trefou

Také ve druhé půli Svatava kontrolovala hru a zdálo se, že nebude mít nejmenší problém. Jenže pak přišla jedna hloupá chyba, která dostala hráče Oloví do do dobré pozice, v níž už si věděl rady Rudolf Hofman. Oloví bylo na dostřel a dál si mohlo dělat neděje na body, i když se v podstatě jen bránilo. Zhruba o deset minut déle ale dokázal brankáře hostí podruhé prostřelit Antonín Lídl a bylo rozhodnuto. Oloví po třetím inkasování definitivně odpadlo a zápas už se pak jen v poklidu dohrával. Svatava tak na své půdě získala další tři body a je jisté, že jí už z pozice lídra v posledních dvou kolech nikdo nesesadí.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Včera hráli lavně kluci z lavičky, ale Oloví přijelo jen v deseti, takže o to více to pro nás bylo povinné vítězství. Soupeř sice dal jednu branku z ojedinělé akce, ale jinak jsme to měli celý zápas pod kontrolou. Potřebovali jsme bod, ale máme tři a teď už můžeme být v klidu. A pokud bych měl někoho vyzdvihnout, tak bych rád pochválil Tondu Lídla, který byl tentokrát úplně u všeho.

SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - P. Roth [-] , M. Kasl [-] , D. Juhár [-] , J. Tříska [-] - L. Pech [-] , T. Pippenbacher [-] , R. Holub [-] , A. Lídl [-] - P. Harvalík [-] , M. Šváb [-]

SK Oloví
M. Rak [-] - L. Novák [-] , R. Hofman [-] , J. Hofman [-] , D. Hilko [-] , L. Svitič [-] , F. Hrubec [-] , P. Trávníček [-] , L. Doboš [-] , J. Šudák [-]

ŽK: 50. A. Lídl , 78. J. Tříska .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Topinka Jiří - JURIK Milan (N), HUDEC Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku