4:5p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 10:15

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři branky v každém poločase a čtyři branky každého týmu!


Branky


42. P. Hájek , 44. Z. Malík , 51. J. Předota , 76. M. Socha - 8. M. Brnovják , 14. L. Hadrika , 70. D. Chaloupka , 78. J. Musil (vl.)
0

Klíčany - Domácí chtěli potvrdit získané dva body z utkání proti Rejšicím i proti Tuchlovicím, které prohráli v prvním kole na svém hřišti s Hvozdnicí 0:1. V utkání vstřelily oba týmy 4 branky a v případě Klíčan, utkání došlo až do penaltového rozstřelu jako proti Rejšicím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený závěr domácích

Tuchlovice vstoupili do utkání parádně. Již v 8' se opřel do míče Brnovják a Zamazal nedokázal zareagovat - 0:1. Ve 14' udeřili hosté podruhé. Po spolupráci mezi Pudilem a Hajníkem připravil druhý jmenovaný míč pro Hadriku a ten podél brankáře ukldiil míč do sítě - 0:2.

 

Klíčany se branky dočkaly až ve 42' po zakončení hlavou Hájka - 1:2. O dvě minuty později se nejlépe zorientoval Mílik - 2:2. 

Vlastní branka vedla k pokutovým kopům

Tak jak skončil první poločas, začal i druhý. Klíčany v 53' otočily zápas po brance Předoty - 3:2. Další šance zůstaly až do 70' nevyužity.

 

Chaloupka zamířil přesně k tyči - 3:3. Klíčany ale poslal znovu do vedení v 76' Socha. Vedení ale dlouho nevydrželo. O dvě minuty později v 78' poslal míč do vlastní branky Musil - 4:4. 

O bodu navíc rozhodl střídající hráč

Rozhodující pokutový kop proměnil Skořepa. 



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] , Š. Vošta [-] , J. Musil [-] - T. Petříček [-] (85. T. Krimlák [-] ) , T. Buldra [-] , R. Šelicha [-] , P. Hájek [-] - T. Jurčík [-] (75. M. Socha [-] ) , J. Předota [-] (61. D. Minha [-] ) -

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - V. Kraus [-] (79. M. Fitko [-] ) , Z. Podraný [-] , L. Hadrika [-] , M. Cabejšek [-] (59. D. Chaloupka [-] ) , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] (46. S. Skořepa [-] ) , L. Hajník [-] , J. Tirol [-] , J. Brož [-] , M. Brnovják [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VLK Martin, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.