Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky pokračují na vítězné vlně, Strašecí daly čtyřku!


Branky


0

Horky - Překvapivý lídr KP z Horek zatím předvádí velmi sympatické výkony a dokázal zvítězit za tři body i ve třetím kole. Do Horek přijelo Nové Strašecí, které v posledním zápase porazilo Nespeky vysoko 4:0. V tomto zápase ovšem strašecké zklamala koncovka a na půdě Horek nedokázali vstřelit ani jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Potvrdilo se pravidlo nedáš - dostaneš

V úvodu zápasu se v první šanci ocitl Ducár, ale jeho střelu přibrzdil domácí stoper Klain a brankář Durov si věděl rady. V 10' našel přesným centrem Kapek Svobodu a ten připravil do ideální pozice pro Kaválka, který však mířil vedle. Strašecké koncovka mohla mrzet.

 

V 11' minutě z první šance Horek mířil přesně Šťastný - 1:0. Ke konci 1. poločasu ve 44' Horky krásnou akcí, do které se zapojilo trio Korec, Nádeníček a zakončující do prázdné brány Doubravy Karásek - 2:0. 

Konečnou podobu výsledku určil dvougólový Mynář

Strašečtí chtěli s výsledkem po změně stran něco udělat. V 50' šel sám na brankáře Durova Svoboda a dobíhající Šťastný ho stáhl. K překvapení všech rozhodčí vytáhl pouze žlutou kartu. Z následného přímého kopu mířil Kaválek těsně vedle.

 

Hosté otevřeli hru a to hrálo do karet domácím, kteří hrozili rychlými brejky. Jeden z nich využil v 60' Mynář - 3:0.  Snížit mohli v tutovkách střídající Kříž a poté i Kapek, ale oba volili stejné zakončení a trefovali pouze připraveného brakáře Horek. V 82' si slabší chvíli vybral Doubrava a po špatné rozehrávce zvýšil Mynář na konečných 4:0. 



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
K. Durov [-] - P. Klain [-] (77. T. Baster [-] ) , M. Šťastný [-] , Z. Zahálka [-] , M. Karásek [-] - R. Mynář [-] , T. Doležal [-] (71. M. Yerokhin [-] ) , J. Horák [-] , S. Smetana [-] - M. Korec [-] (77. O. Murárik [-] ) , B. Nádeníček [-] (68. L. Hlaváček [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - J. Ducár [-] , L. Mrázek [-] (46. M. Erba [-] ) , M. Kaválek [-] , L. Beneš [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] (80. M. Kříž [-] ) , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] , M. Isteník [-] (77. M. Cafourek [-] )

ŽK: 49. M. Šťastný - 50. M. Kaválek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - HES Filip, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.