2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš otočila díky hattricku Zuskina zápas v Rejšicích


Branky


0

Rejšice - Domácí získali minulé kolo dva body v Poříčí a Slaný dokázalo Libiš obrat o všechny tři body. Rejšice se pohybují na předposledním místě a Libiš je naopak v úplně jiném postavení. Výhrou v Rejšicích se Libiš opět vyrovnala Horkám. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení domácích

Hned v úvodu zápasu vládla radost na straně Rejšic. V 5' zahrával rohový kop Maňas a našel přesně hlavu Pečínky, který poslal míč za záda Kratochvíla - 1:0. O chvíli později mohlo být vedení domácích ještě vyšší. Finherhut našel zcela volného Zikmundu a ten mířil do protipohybu brankáře, ale do jeho střely naposlední chvíli vložil svou nohu obránce Malák.

 

V 15' se do zakončení dostal libišský Zuskin, ale jeho mířidla v tuhle chvíli nebyla ještě přesná. V 25' krásně zakombinoval Šenkeřík se Zuskinem a v gólové šanci se ocitl Očovan, kterého skvělým zákrokem vychytal domácí Novák. Hra se poté malinko zklidnila a poslední šanci prvního poločasu domácí Herman po centru Pečínky, ale jeho pokus hlavou mířil nad branku. 

Hattrick Zuskina

Ve 48' se ke střele z dvaceti metrů dostal libišsky Patrik Zuskin a svým prvním gólem v utkání vyrovnal - 1:1. Nerozhodný stav vydržel pouze do 58' a po střele Býma Rejšice opět vedly - 2:1. Po hodině hry šel sám na brankáře domácích Dušek, ale jeho kličku Kratochvíl vystihl. Minutu na to pálil Šenkeřík, ale pouze vedle.

 

V 73' přihrál do vápna Očovan na Zuskina a ten svou druhou trefou srovnal - 2:2. Rozhodnout se mohlo na obouch stranách, ale střelu domácího Maňase kryl Kratochvíl a hlavička Šenkeříka na druhé straně šla vedle. Rozhodnutí přeci přišlo a to v 91' při zakončení Zuskina, který tak zkompletoval hattrick - 2:3. 



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - A. Fingerhut [-] (70. M. Falta [-] ) , M. Maňas [-] , D. Zikmunda [-] (73. F. Kořínek [-] ) , V. Pečínka [-] (84. M. Karela [-] ) , J. Zorkler [-] , Z. Bělík [-] , M. Herman [-] , L. Kučera [-] , R. Kopecký [-] , M. Bým [-]

TJ Sokol Libiš
V. Kratochvíl [-] - M. Šobr [-] , Z. Šenkeřík [-] , J. Pořízek [-] (71. T. Stejskal [-] ) , M. Pešek [-] , M. Malák [-] , D. Zajac [-] (33. P. Dobrovolný [-] ) , P. Očovan [-] , P. Dušek [-] , I. Adenubi [-] , P. Zuskin [-]

ŽK: 45. Z. Bělík , 47. M. Herman - 27. D. Zajac , 44. M. Pešek , 55. P. Zuskin , 60. M. Malák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pudil Václav - POSPÍŠIL Miloslav, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.