0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun "vykradl" Strašecí a odvezl si všechny tři body


Branky


38. J. Krůta , 83. M. Horel , 87. J. Krůta
0

Nové Strašecí - V jedenáctém kole Krajského přeboru přivítali novostrašečtí fotbalisté České lvy z Berouna. Domácí trenér Procházka měl opět velké problémy se sestavou, protože jeho tým sužují zranění a nemoci. Beroun vstřelil první branku utkání, domácí své šance neproměnili a v závěru utkání při hře vabank přidali hosté ještě dvě branky.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krůtova branka zádami vítězná

Úvod zápasu přinesl vyrovnaný fotbal. Do první šance se dostal po rohovém kopu Erba, který si počkal u zadní tyče na přetažený míč, ale nastřelil jen tyč hostující branky. Beroun odpověděl dvěma šancemi, ale proti střelám Riga a Sklenáře byl připravený Doubrava. V 15' šli Ducár se Svobodou do přečíslení, ale prováhali vhodný okamžik na překonání obránce a vracející se stoper skluzem vypíchl míč na rohový kop, ze kterého nic nebylo.

 

Ve 26' utekl Ducár, ale branku Šebka těsně minul.  Rozhodující moment přišel ve 38'po centrovaném míči Riga do vápna domácích, na který si naskakoval Krůta, ale míč se nakonec odrazil od jeho zad až za brankovou čáru – 0:1. 

Domácí vrhli vše do útoku a dvakrát inkasovali

Začátek druhé části patřil domácím. Stejně jako v prvním poločase, tak i ve druhém utekl Ducár, ale opět nemířil přesně.  Po hodině hry si Ducár situaci zopakoval znovu, jen s tím rozdílem, že s míčem vnikl do vápna. Udělal kličku brankáři, který jej ve vápně srazil, ale penalta se nepískala. Chvíli na to přišla hrubka domácího stopera, který si nevšiml, že se na vápně zapomněl Kapek a poslal brankáři malou domů. Kapek byl situací tak překvapen, že prováhal vhodný okamžik pro zakončení.

 

V posledních deseti minutách vsadili domácí vše na jednu kartu. Otevřeli obranu, ale místo vyrovnání po dvou brejcích inkasovali. Nejprve se v 83' prosadil Horel a skóre uzavřel v 87' svým druhým gólem v utkání Krůta. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Miroslav Procházka, trenér: "Dnešní duel byl o tom, komu se prvnímu povede vstřelit gól. My se poslední dobou hodně trápíme s koncovkou a dnes tomu nebylo jinak. Jak nám v úvodu podzimu padalo vše do branky, tak nyní je to obráceně. Navíc nás trápí zranění a velmi úzký kádr. Někteří kluci nastupují nedoléčení a to se na hře také projeví."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Mrázek [-] , M. Erba [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] (46. M. Isteník [-] ) , M. Cafourek [-] (65. M. Kříž [-] ) , J. Ducár [-] , L. Beneš [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - D. Počta [-] , M. Horel [-] (87. D. Soukup [-] ) , M. Štrougal [-] , J. Krůta [-] (89. J. Král [-] ) , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] (89. M. Duchoň [-] ) , J. Počta [-] (65. L. Markvart [-] ) , M. Krčma [-] , L. Sklenář [-]

ŽK: 36. J. Ducár , 44. L. Beneš , 59. L. Palko , 74. J. Kapek , 77. L. Mrázek - 33. P. Pipiška , 44. M. Horel , 91. J. Král .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Baroch Lukáš - BEKEŠSKÝ Ondřej, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.