E. Adjei 20. (p.)
R. Zlata 39.
L. Primus 54.
3:1
(2:0)
75. M. Klauz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení se nekonalo a Lhota si připsala povinnou výhru


Branky


20. E. Adjei (p.) , 39. R. Zlata , 54. L. Primus - 75. M. Klauz
0

Lhota - Fotbalisté Lhoty potvrdili na domácí půdě roli favorita v utkání proti Nespekům. Domácí vedli už o tři branky, ale po snížení měli hosté další šance na vstřelení branky. Zůstalo pouze u nich a žádná nebyla využita. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení Lhoty o dvě branky

V úvodu zahrávali hosté dva rohové kopy, ale Burian ani Večera nedokázali prostřelit domácí hradbu těl. To bylo ze samotného začátku vše a další šance přišla až před dvacátou minutou. Nespeky hrály s míčem v blízkosti domácího vápna, ale D. Pešta chybnou přihrávkou pomohl založit rychlý protiútok Lhoty. Po získání míče následovala kolmice za obranu hostů a sám na branku mířil Kudela. Urban stačil domácího útočníka zastavit, ale pouze za cenu nedovoleného zákroku a domácí měli výhodu penalty, kterou proměnil ve 20' Adjei - 1:0.

 

O dvacet minut později předvedli domácí parádní fotbalovou akci na jeden dotek. Tomáš Borek vyslal svou kolmicí míč na rozběhnutého Kudelu a jeho centr našel zakončoval do odkryté branky Zlata - 2:0. V samotném závěru prvního dějství se dalekonosná střela Večery otřela o tyč domácí branky. 

Až šestou penaltu sezony Urban neproměnil

Po příchodu z kabin měl obrovskou šanci hostující Voráček, ale přeloboval brankáře Vošmíka i domácí branku. Místo snížení přišla třetí branka domácích. Za obranu Nespek poslal další skvělou přihrávku Tomáš Borek a Drážek v brance hostů zachyboval. Pro Primuse už tak nebyl problém míč poslat za brankovou čáru - 3:0. Tento stav nakopl spíše hosty a byli to právě oni, kteří měli další šance utkání.

 

Po sóle Voráčka vyrazil míč Vošmík na rohový kop a poradil si i poté se střelou Kukače do šibenice. Zahrozila ale také ještě Lhota a Burian vykopával míč z prázdné branky. V 74' se se v pokutovém území domácích uvolnil Kubec a byl faulován. Míč si vzal Ondra Urban, který zatím v sezoně všechny penalty proměnil, ale na Vošmíka nevyzrál. Po chycené penaltě nakonec branka přišla po centru Večery a přesné hlavičce Klauze - 3:1. Nespeky se snažili o snížení na rozdíl jedné branky, ale nepovedlo se jim. Naopak hostům ještě po střele Popoka pomohla tyč. 



Ohlasy k zápasu


SK Lhota
Petr Vošmík: "Kdybychom dostali ještě gól, už bychom se strachovali o výsledek. Bohužel je to naše typická hra, druhé poločasy máme špatné. Asi na tom nejsme dobře fyzicky, to už bylo vidět v Tuchlovicích, před týdnem a teď. Musíme na tom zapracovat. Do zápasu na hřišti vedoucích Horek to bude těžké stihnout. Speciální zápas, ale nemáme tam co ztratit. Loni jsme překvapili ve Zbuzanech a venku se nám hraje obecně lépe. Máme dobrou obranu i brejkové hráče. Když podáme stoprocentní výkon, tak máme šanci bodovat i v Horkách."




Sestavy


SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] , E. Adjei [-] , R. Hejduk [-] , L. Primus [-] (78. D. Danylych [-] ) , M. Kudela [-] (65. O. Popok [-] ) , J. Kunc [-] , T. Borek [-] , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , T. Krejza [-] , L. Braný [-] , O. Urban [-] , M. Večera [-] (76. A. Jasz [-] ) - D. Pešta [-] (64. F. Iheanacho [-] ) , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , M. Klauz [-] - M. Voráček [-] (64. D. Kubec [-] )

ŽK: 45. R. Zlata , 57. E. Adjei , 71. O. Popok , 86. T. Borek - 19. O. Urban , 30. J. Kukač , 56. T. Krejza .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Radina Marek - VYHNAL Karel, NIINIMÄKI Pietu Ola - Petteri.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.