2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krejčí svými brankami zařídil vodňanskou výhru. Zápasu by slušela remíza, uznal ale hostující kouč


Branky


0

Za domácí, kteří v zápase dvakrát vedli, střílel přesně Fischer, Vodňany si ale nakonec odvezly všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:1

Vodňanští byli v utkání s Prachaticemi o drobet fotbalovějším a technicky lépe vybaveným celkem. Byli to ale domácí, kdo v 10. minutě otevřel skóre z první možnosti. Hosté kontrolovali míč, ale domácí borci si přichystali povedený protiútok. Za Přibylova záda umístil míč Fischer. Hosté našli odpověď o dvanáct minut později. Po krásném křižném centru přes celé hřiště, který Bače vyměřil na Bečváře, si záložník zpracoval míč, navedl ho k vápnu, zasekl a prostrčil míč na Kunce, který už si věděl rady - 1:1. Vodňany měly větší držení míče, ale poločas skončil nerozhodným výsledkem.

Krejčí strhl výhru na hostující stranu

Prachatice se i ve druhém dějství prosadily v jeho první desetiminutovce. A opět to byl Fischer, kdo dostal domácí celek do vedení 2:1. Hostující Krejčí si ale schovával v záloze svou hvězdnou pětiminutovku.

 

V 72. minutě Bače opět předvedl skvělou kopací techniku, našel přesně spoluhráče Kunce, míč doputoval ke Krejčímu a ten se štěstím procedil balón skrz Hopfingerovo postavení - 2:2. O pět minut později už hosté vedli. Přečíslení tří proti dvěma vyřešil Krejčí další šťastnou střelu poslal do sítě, Hopfinger si na míč sáhl, ale mezi rukama mu balón propadl za záda - 2:3.

 

Prachatičtí měli v zápase další velké šance, při dvou tutovkách ale Vodňany podržel svým zákrokem Přibyl. Stejně tak ale mohli další branky přidat i hosté. V zápase šel sám na brankáře Varyš, ale špatně si zpracoval míč, neuspěl ani Krejčí.

 

V poslední minutě zápasu ještě mohlo přijít domácí vyrovnání. Svěřenci kouče Kubáta zahrávali rohový kop a Přibyla zachránilo břevno! Vodňany tak urvaly šťastnou, ale o to cennější výhru.



Ohlasy k zápasu



FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): "Vyhráli jsme, spokojenost, ale myslím, že utkání by spíše slušela remíza. Měli jsme štěstí, dvakrát jsme prohrávali, dvěma šťastnými střelami jsme srovnali,dali jsme na 3:2 a v poslední minutě jsme mohli inkasovat, ale zachránilo nás břevno. Smůly už jsme ale v sezóně měli dost, s ohledem na to jsme si výhru zasloužili. Inkasujeme po individuálních chybách, takže i když zápasy máme celkem pod kontrolou, dostaneme góly. Kluky musím za tento zápas ale moc pochválit, chtěli, bojovali. Vyzdvihnu ale výkon Bečváře, byl neúnavný, hrál na postu levého záložníka velmi dobře, pro mě nejlepší hráč celého zápasu. Podržel nás Přibyl"



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - M. Kotrch [-] , O. Kochma [-] (64. J. Šandera [-] ) , T. Ryšánek [-] , D. Kováč [-] , A. Kadlec [-] , P. Miesbauer [-] , K. Ryšánek [-] , M. Fischer [-] , J. Tesař [-] , P. Škopek [-]

FK Vodňany
D. Přibyl [-] - L. Kunc [-] , M. Vrána [-] (38. J. Varyš [-] ) , D. Bečvář [-] , D. Šourek [-] , L. Malík [-] , J. Bače [-] , L. Jizba [-] , O. Hudák [-] , J. Rauscher [-] , M. Kvapil [-] (64. J. Krejčí [-] )

ŽK: 74. T. Ryšánek - 24. J. Bače , 37. L. Kunc , 58. J. Rauscher , 90. J. Varyš , 90. O. Hudák .
Hráči zápasu: M. Fischer - D. Přibyl , D. Bečvář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Eibl Lukáš - TAUBER Lukáš, BRYCH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.