3:2
(1:0)
77. M. Volf
79. M. Volf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd se po dvou prohrách oklepal a bodoval naplno


Branky


41. A. Prokop , 53. V. Mráz , 67. V. Mráz - 77. M. Volf , 79. M. Volf
0

 

Souboj sousedů v tabulce přinesl pohledný zápas, v němž padlo pět branek. Hosty bude určitě mrzet neproměněný pokutový kop v závěru utkání

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prokop poslal domácí do vedení

 

Začátek zápasu byl vyrovnaný, domácí se snažili hrát ze zabezpečené obrany, hosté z Ledenic také nikam nespěchali a trpělivě vyčkávali na svou šanci. Postupem času se více do hry začali dostávat hráči Kamenného Újezdu a vytvářeli si náznaky šancí. Ledeničtí hrozili z rychlých protiútoků. Ve 30. minutě byl před hranicí velkého vápna faulován špílmachr Kadlec, k zahrávání trestného kopu se postavil kapitán Bez, ale s jeho dobře umístěnou střelou si domácí brankář Dudák bravurně poradil. Ve 41. minutě zaváhala obrana hostů, k míči se probojoval Mráz, přihrávkou našel před opuštěnou brankou nabíhajícího Prokopa, který se nemýlil – 1:0. Po zbytek poločasu se nic dalšího neudálo.

 

Neproměněný pokutový kop zhatil šanci na bodový zisk pro Ledenice

 

I na začátku druhého poločasu měli větší tlak hráči Kameňáku. V 53. minutě utekl po pravé straně Fišer, centrem našel před brankou Mráze a ten upravil na 2:0. Domácí se stále tlačili do šancí a v 67. minutě byli odměněni. Siváka po krásné střele nůžkami vychytal výborným zákrokem hostující gólman Svoboda, na dorážku Mráze byl ovšem krátký a nemohl zabránit zvýšení skóre – 3:0. Zdálo se, že je rozhodnuto, ale zdání klame. V 77. minutě se po zaváhání domácí obrany dostal do šance ledenický Volf a chladnokrevně snížil na 3:1. V tu chvíli začalo být hostů plné hřiště a v 79. minutě přišla druhá odměna, když opět Volf snížil střelou kolem Dudáka na 3:2. Aby toho nebylo málo, tak v 85. minutě přišel faul ve vápně Kamenného Újezdu a kopal se pokutový kop. Brankář Dudák ale zachoval klidnou hlavu a nadvakrát penaltu zachránil. Po ní už Kameňák vítězství ubránil a připisuje si tři body. V dalším kole zajíždí na hřiště lídra soutěže z Nové Vsi. Ledenický Slavoj doma přivítá nováčka z Boršova nad Vltavou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí mužstva): Začátek zápasu byl vyrovnaný, my hráli ze zabezpečené obrany, soupeř také. Postupem času jsme se dostali do hry, hosté hrozili hlavně z rychlých protiútoků. Po vedení 3:0 se zdálo, že je hotovo, ale nebylo to tak. Hosté snížili na 3:2 a před koncem kopali penaltu, kterou náš gólman Dudák nadvakrát zneškodnil. Na konci jsme díky bojovnosti zasloužené vítězství zachránili. Pochvalu si dnes zaslouží celý tým.

TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér): Zápasy s Kamenným Újezdem nám dlouhodobě nechutnají hlavně na hřišti soupeře. Navíc jsme přijeli jen ve 13 lidech a z toho byli dva brankáři. Nicméně jsme nezačali špatně. Prvních 20 minut jsme byli lepším týmem a zvlášť Kadlec si na hřišti dělal, co chtěl. První poločas jsme prohráli o jednu branku, ale horším týmem jsme nebyli. Do druhé půle jsme nevstoupili dobře, domácí na nás vlítli a tlačili se před branku. Dostali jsme spornou branku, když v běžeckém souboji odpadl Winkler s krvavým zraněním v obličeji. Zarážející je nereagování hlavního rozhodčího, který absolutně nebral v potaz zranění v oblasti hlavy a nechal hru bez povšimnutí pokračovat. Třetí gól domácích byl naopak výstavní, když Sivák střelou nůžkami zakončil, gólman Svoboda vyrazil, ale na dorážku nedosáhl. Poté jsme se nadechli k obratu, kdy dal Volf dva podobné góly, v závěru bohužel Míra Kadlec neproměnil penaltu a další šance jsme neproměnili. Minimálně bod jsme si zasloužili, ale na to se ve fotbale nehraje. Naši hráči zaslouží uznání, že za stavu 3:0 nesložili zbraně, ale makali dál a bojovali alespoň o bod.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Frnka [-] , D. Průdek [-] , P. Fišer [-] , V. Mráz [-] (86. M. Váša [-] ) , P. Pavlis [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , M. Sivák [-] , A. Prokop [-] (83. V. Kotalík [-] ) , A. Černý [-]

TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - L. Winkler [-] , M. Kožant [-] (67. K. Havelka [-] ) , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , M. Volf [-] , A. Stránský [-]

ŽK: 33. V. Mráz , 61. M. Sivák , 89. V. Kotalík - 53. M. Bez .
Hráči zápasu: V. Mráz - M. Volf .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ondra Milan - KLÍMA Denis, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.