2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné otočilo skóre a zvítězilo na hřišti Bílé Třemešné


Branky


8. M. Jákl , 25. L. Melichárek - 20. T. Maličký , 59. R. Polák , 75. T. Valeš (p.)
0

Bílá Třemešná je na domácí půdě silný soupeř, o tom se Hostinné přesvědčilo už v úvodních minutách zápasu. Přestože ale hosté dvakrát prohrávali, pokaždé dokázali vyrovnat a nakonec i zvítězit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V okresním derby se na nic nečekalo a domácí se již v osmé minutě dostali do vedení. Zaváhání obrany Tatranu využil neobsazený Martin Jákl, který zamířil přesně k tyči Horákovy brány. Úvodní branka neodstartovala drtivý nápor Bílé Třemešné. Hostinné se naopak dokázalo z rychlého úderu oklepat a herně se soupeři vyrovnalo. Hosté měli několik slibných šancí a ve dvacáté minutě jednu z nich přetavili ve vyrovnání. Tomáš Maličký vystihl nedůraznou malou domů domácích a bez větších potíží překonal gólmana Jakuba Vočka.

Po brance na 1:1 se misky vah znovu převážily na stranu domácích, kteří převzali útočnou aktivitu. V pětadvacáté minutě se tak Bílá Třemešná znovu dostala do vedení, když k zadní tyči přesně zamířil Lukáš Melichárek. Před koncem poločasu se domácí mohli prosadit i potřetí, jejich střelu z přímého kopu ale zastavilo břevno.

Do druhého poločasu vstoupilo Hostinné o poznání odhodlaněji. Hostující fotbalisté přidali na rychlosti i důrazu a po hodině hry se dočkali gólové odměny. Na centrovaný balon střídajícího Martina Jakoubka si do vápna naběhl Roman Polák. Kapitán Tatranu vytvořil tlak na domácího gólmana, který míč vyrazil pouze nad sebe, a dal tak Polákovi možnost, aby jej hlavou dostal do sítě.

Za nerozhodného stavu se hosté nadále tlačili do útoku, jejich šance ale gólman Vočka spolu s obránci dokázal likvidovat. Rozhodnutí přišlo čtvrthodiny před koncem. Domácí Jan Hažer zastavil protiútok hostů pouze za cenu faulu v pokutovém území, a Hostinné tak kopalo penaltu. Té se ujal Tomáš Valeš, který bez potíží proměnil. Nedlouho poté však musel hostující hráč z utkání odstoupit, poté co mu soupeř způsobil zranění kolene.

 

V závěru utkání se domácí snažili o vyrovnání, obrana Tatranu ale ve spolupráci s brankářem Horákem odolala. Hostinné tak k jednomu bodu z prvního kola přidalo další tři.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Pěkná divácká kulisa viděla bojovné a tvrdě hrané utkání a jen díky velmi citlivému přístupu paní rozhodčí, dohrála obě mužstva s plným počtem hráčů. V prvním poločase jsme byli málo důrazní a zaslouženě prohrávali. Po změně stran jsme domácí v bojovnosti předčili a skóre dokázali otočit. Všem hráčům patří velký dík za odmakaný zápas.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - R. Hendrych [-] , D. Kubelka [-] , M. Jákl [-] (69. J. Schneider [-] ) , B. Hradecký [-] (46. J. Jákl [-] ) , L. Melichárek [-] , T. Krkonoška [-] , M. Pátý [-] , J. Hažer [-] , J. Kubelka [-] , P. Kiss [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - T. Maličký [-] (90. R. Kosina [-] ) , D. Kracík [-] , V. Valášek [-] , J. Marek [-] , T. Valeš [-] (83. A. Rodr [-] ) , R. Polák [-] , J. Slavík [-] (62. D. Polák [-] ) , V. Vladeka [-] , D. Bartůněk [-] , V. Purkert [-] (46. M. Jakoubek [-] )

ŽK: 39. P. Kiss , 78. J. Jákl , 80. J. Schneider , 89. L. Melichárek - 36. J. Slavík , 47. V. Vladeka , 80. J. Marek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Kánská Blažena - RYCHTÁR Tomáš, KRUCKÝ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.