2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 15:00

14.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotyně si připsala pátý zápas bez porážky v řadě


Branky


0

V posledním vzájemném zápase sezóny chtěla Chotyně zopakovat výhru z posledního zápasu proti Hlavici, tehdy zvítězila na hřišti soupeře 1 : 3.  Domácí před zápasem navíc drželi čtyřzápasovou šňůru bez porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotyni se v závěru sezóny daří, neprohrála čtyři zápasy za sebou a v tomto střetnutí, chtěla svou neporazitelnost rozšířit na pět zápasů. Tropický víkend byl pro fotbalisty největší překážkou. Rozjetá Chotyně si s Hlavicí i přes nepřízeň počasí dokázala poradit a připsala si další tři body do tabulky. V součtu bodů jí patří již šesté místo. O páté místo se v posledním kole utká s Hrádkem C. Tento duel bude ještě velice zajímavý.

Jakub Kraus rozhodl o výhře Chotyně dvěma góly

Vynikající formu potvrdil Chotyňský Jakub Kraus, který dvěma góly v prvním poločase navýšil náskok domácích. Mrzet ho mohla jen neproměněná penalta. Hosté tak v závěru stihli snížit na rozdíl jediné branky. Do poločasu se již nic závažného nestalo a tak byl zápas pro oba celky stále ještě otevřený.

Domácí vyrovnání nepřipustili

Ve druhém dějství fotbalistům obou mužstev odcházely síly. Za úmorného vedra se dohrával druhý poločas a ani jeden z celků si již nedokázal vytvořit stoprocentní šanci, která by vedla ke změně skóre. Konečný výsledek 2 : 1 znamená pro Chotyni dosavadní šesté místo. Hlavice se krčí na desátém místě, bod za rezervou Rozstání.



Ohlasy k zápasu


Chotyně
Jaroslav Postl (předseda TJ Sokol Chotyně – ČOS ): V horkém počasí se rychle vytrácela svěžest hráčů. Zápas se hrál v poklidném tempu vyjma prvních dvaceti minut, kdy domácí několikrát ohrozili branku soupeře rychlými brejky, z čehož vytěžili dva góly. S postupem času přebírali iniciativu hosté, kteří se snažili korigovat výsledek, ale ve většině případů narazili na dobře formovanou obranu domácích, či výborného brankaře.




Sestavy


Chotyně
J. Lajtar [-] - P. Gruncl [-] , J. Postl [-] (73. J. Kraus [-] ) , V. Krejčík [-] , P. Scheufler [-] - J. Fremund [-] , J. Kolínský [-] , T. Gruncl [-] , P. Fedák [-] - J. Kraus [-] , L. Mrhač [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.