Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník vyfasoval šestku


Branky


0

V neděli 8. 10. čekalo Doberské fotbalisty venkovní utkání v Albrechticích. Domácí tým měl prachbídný vstup do soutěže, ale v posledních třech utkáních zabral a vydoloval z nich všech 9 bodů, takže jsme očekávali obtížné utkání proti formu nabírajícímu soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A začátek tak i opravdu vypadal. My se nemohli dostat do tempa, domácí dobře kombinovali a nebýt velmi dobrých obranných zákroků našich stoperů, měli by i brankové příležitosti. Ve 22. minutě ale zčista jasna udeřilo na druhé straně. Krásný průnik a následný centr našeho Lukáše Papřoka skončil odrazem míče bránícího Korzeniowskeho do sítě a my se tak dostáváme vlastním gólem do vedení 0:1.
To nás nakoplo a domácí opařilo. Za nedlouho si domácí zasadili další úder. Dezorientovaný obránce zahrával malou domů, nevšiml si ale našeho Lukáše Šmahaje, kterému tak namazal do samostatného úniku. Ten obešel brankáře a zvýšil na 0:2 z pohledu domácích.
Po této brance jsme se trochu zatáhli a chodili do brejků. Některé moc pěkné kombinace další branku nepřinesli a tak jsme si museli opět pomoci gólem z kategorie šťastnějších. Zahrávali jsme roh, k odraženému balonu se dostal Jenda Filipčík, „opřel“ se levačkou do balonu, který ještě patou tečoval L. Papřok a balon doskákal přesně k tyči, my těsně před koncem poločasu vedeme už 3:0!

 

O pauze jsme se nabádali, že ještě nemáme vyhráno, že domácí už nejsou pod tlakem a tak musíme být hlavně v prvních minutách druhé půle obezřetní. A povedlo se nám to. Navíc jsme se dostávali do šancí. V té první ještě Vlastík Kisza v samostatném úniku neuspěl, ale v 56. minutě svou druhou branku v utkání po krásné individuální akci vstřelil L. Šmahaj a my tak definitivně zlomili odpor domácích a vedeme 4:0.
Po zbytek utkání můžeme sledovat marnou domácí snahu aspoň o čestný zásah a naše pěkné kombinace se snahou vstřelit co nejvíce branek. V obrovských šancích se zjevili Vlastík Kisza, Lukáš Šmahaj útočící na hattrick, střídající Honza Laštovička, ale stav utkání zůstává až do 82. minuty stejný. V ní se po pěkném uvolnění od Lukáše Šmahaje prosazuje poprvé v našem dresu Honza Laštovička a stav utkání je 5:0.
Trenér nakonec poslal do hry všechny střídající hráče včetně brankáře. A ti si mohli vychutnat přímo na hřišti i poslední branku v Albrechtické síti, to když nakonec zkompletoval hattrick střelou od tyče Lukáš Šmahaj a upravil stav na pro domácí hrozivých 0:6!! Tak utkání i skončilo.

 

zdroj: Sokol Dobrá - facebook



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dobrá
klubový facebook: Tento výsledek jsme opravdu nečekali. Je ale třeba říct, že nebýt fantastického výkonu obou stoperů, mohl to být o poznání těžší zápas. Samozřejmě celý tým dopředu zahrál výborně, na některé kombinace bylo opravdu radost pohledět a snad budeme v těchto výkonech pokračovat. A to nejlépe hned příští víkend, kdy v sobotu 14. 10. doma od 15:00 přivítáme Stonavu, momentálně souseda v tabulce. Snad budeme moct opět udělat radost našim fanouškům, kterým nesmím zapomenout poděkovat, protože do Albrechtic jich přijelo více než dost a připravili nám domácí atmosféru.



Sestavy


FK Baník Albrechtice
D. Stach [-] - D. Žyla [-] , M. Edr [-] (46. O. Čoček [-] ) , F. Čižmář [-] , L. Vagner [-] (74. J. Goj [-] ) , J. Lojek [-] , A. Chumchal [-] , M. Kulhánek [-] , T. Izaiáš [-] (46. P. Pasz [-] ) , T. Wojtyna [-] , M. Korzeniowski [-]

TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] (86. J. Pánek [-] ) - T. Bařina [-] (55. P. Malchárek [-] ) , R. Groš [-] (79. J. Alexa [-] ) , J. Filipčík [-] , P. Maléř [-] , P. Platoš [-] (86. J. Řízek [-] ) , D. Šmahaj [-] , D. Javorek [-] , L. Papřok [-] , L. Šmahaj [-] , V. Kisza [-] (68. J. Laštovička [-] )

ŽK: 42. P. Maléř , 43. L. Šmahaj , 68. P. Platoš .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: BERAN Jan - SLANÝ Jan, MALCHÁREK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.