2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Těsná výhra nad Jablunkovem


Branky


0

Podle původního losu měly hrát Dobratice v Jablunkově. Tam však stále probíhají dokončovací práce sociálního zázemí a tak se hrálo netradičně v Dobraticích, a v neděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moje postřehy budou jen z prvního poločasu, který jsem sledoval přímo u hřiště. Do základní sestavy se poprvé dostal po delší zdravotní odmlce Patrik Béla a zaujal místo v obranné čtveřici. A právě domácí obrana nechala už ve 4.minutě trestuhodně volného Hupku a jen díky včasnému vyběhnutí Polácha nešli hosté do vedení. Ti se bez bázně pustili do domácích a diváci fandící Dobraticím se jen divili, co to jejich tým předvádí. Naštěstí slabá chvilka trval jen deset minut a potom se už rozjel dobratický stroj na plné otáčky. Poprvé se prodral do blízkosti Bruka Zábelka, spletitou situaci vyřešila jablunkovská obrana razantním odkopem. V 16.minutě při tlaku domácích podnikli hosté brejk ve třech hráčích proti jedinému obránci a bylo veliké štěstí, že měl Pustka vychýlenou mušku a o centimetry minul pravou tyč. Po té si režii vzal na svoje kopačky Zábelka. Nejprve ve 25.minutě pěkně protáhl brankáře Jablunkova, aby za minutu na to upláchl dvěma zadákům a s přehledem obstřelil vyběhnuvšího gólmana a Dobratice šly do vedení 1:0. Ve 33.minutě zahrávali domácí snad už osmý rohový kop a tentokráte po rozehrání nakrátko a přesném centru na malé vápno  stačilo Škapovi vyskočit výše než jeho bránící protihráč a míč zapadl u levé tyče Bruka, 2:0. Až do konce první půle byli domácí ve velikém tlaku a hosté odolávali i díky výborným zákrokům jejich brankáře. Bylo to zejména po centru Skotnicy a střele Causidise z několika metrů. Pak si Ondra udělal svoje oblíbené sólo, jen chyběla přesnost v zakončení, stejně tak se vedlo i Šigutovi. Co bylo cenné, tak obětavé vracení hráčů do obrany, kdy se z ojedinělých protiútoků Jablunkova  rýsovala jaktaž šance, stačili se vždy vrátit a dostat míč mimo nebezpečí. Ve druhém poločase už k navýšení skóre nedošlo, ba naopak hosté snížili kapitánem Szotkowskim na rozdíl jediného gólu. Od 62.minuty se stav už nezměnil a Dobratice po dvou domácích nezdarech urvali všechny body. Nyní je čeká další domácí zápas a to derby s Dobrou. Utkají se momentálně druhý a třetí tým tabulky, tak se přijďte podívat, je o co hrát!  

 

zdroj: http://www.dobratice.cz



Sestavy


TJ Dobratice
I. Polách [-] - O. Skotnica [-] , V. Zábelka [-] (90. J. Bezecný [-] ) , L. Kantor [-] (46. L. Somr [-] ) , O. Popelka [-] , D. Pánek [-] , M. Hlaváč [-] , M. Causidis [-] , A. Šigut [-] (80. T. Bortlíček [-] ) , P. Béla [-] , R. Škapa [-]

1. FK Spartak Jablunkov
V. Bruk [-] - P. Raszka [-] (55. J. Puczok [-] ) , T. Nieslaník [-] , J. Lachowicz [-] , T. Pustka [-] , M. Hupka [-] , R. Szotkowski [-] , M. Sikora [-] , M. Cienciala [-] (46. N. Turoň [-] ) , M. Hudzieczek [-] , T. Bulawa [-] (63. T. Martynek [-] )

ŽK: 58. O. Skotnica , 77. M. Hlaváč - 9. M. Sikora , 20. T. Bulawa , 85. N. Turoň . ČK: 91. J. Lachowicz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - BORÁŇ Ondřej, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.