2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Tiché zamířili na úvod nového ročníku CANIS 1.B třídy, sk. D do Fryčovic, odkud si odvezli bod za remízu 2:2.


Branky


0

Report z pohledu hostujícího mužstva

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tichavjané vlétli do sezony 2017/18 ve velkém stylu, když si v úvodních třech minutách vypracovali tři vyložené šance. Nejprve hlavičkoval Petřík z hranice malého vápna přímo do brankáře Ivánka, z další akce mířil těsně vedle Fojtík a drtivou pasáž zakončila rána Ondřeje Švrčka do tyče.

Skóre tedy paradoxně otevřeli domácí, kteří se v sedmé minutě poprvé dostali k hostující kleci a hned z toho vytěžili úvodní branku zápasu. Po dlouhém autu propadl balon uvnitř pokutového území k Rumlovi, za jehož technickou střelou do horního rohu se Pikulík natahoval marně – 1:0.

Zaskočení hosté mohli o chvíli později inkasovat podruhé, ale Staňkův pokus z úhlu zastavila tyč. Branková konstrukce se otřásla také na druhé straně a opět to měl na svědomí Ondřej Švrček, jenž napálil břevno.

Tlak Tichavjanů nakonec nezůstal bez gólové odezvy. Během pěti minut našel Tomáš Janáč dvakrát volného Ondřeje Švrčka, který se dočkal svých prvních dvou branek v sezoně. Nejprve překonal Ivánka chytrým lobem, aby jej o chvíli později pokořil pro změnu ranou mezi nohy – 1:2.

Janáč mohl být i u případné třetí branky hostů, ale po zákroku na svou osobu se pokutového kopu nedočkal a naopak musel sledovat, jak z následné akce domácí vyrovnávají na 2:2. Po standardní situaci totiž propadl míč k volnému Šlosarovi a ten parádní střelou pod horní tyč srovnal.

 

Na počátku druhé půle se střídaly šance na obou stranách. Za domácí pálil do boční sítě Avetisyan a následně se musel dvakrát předvést Pikulík. Na opačné straně hřiště orazítkoval Ondřej Švrček znovu tyč a o pár desítek vteřin později olízl pokus Dominika Kociána pro změnu břevno.

V závěrečné půlhodině zběsilá přestřelka přeci jen ustala, přesto byli hostující hráči třikrát velmi blízko vítěznému zásahu. Nejprve pálil Ondřej Švrček těsně vedle, ve druhé šanci nastřelil vyběhnuvšího Ivánka a ve třetím případě nebyla Petříkovi uznána branka pro útočný faul některého z jeho spoluhráčů.

Napínavý souboj, v němž měli hosté jednoznačně navrch a domácí kontrovali dvěma krásnými brankami, tak vítěze nepoznal a oba celky si na úvod nového ročníku rozdělily po bodu.

 

zdroj: http://fotbalticha.regionycr.cz



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - J. Vrtný [-] , J. Šponiar [-] , L. Staněk [-] (74. F. Volný [-] ) , A. Holub [-] , J. Rumel [-] , M. Ďurica [-] (61. L. Nevlud [-] ) , N. Avetisyan [-] (69. I. Vrtný [-] ) , R. Zahradník [-] , M. Šlosar [-] , A. Žídek [-] (77. R. Koloničný [-] )

SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] (83. J. Míčka [-] ) , P. Zdarsa [-] (81. J. Závodný [-] ) , T. Janáč [-] , L. Petřík [-] , D. Kocián [-] , P. Fojtík [-] (71. M. Tománek [-] ) , O. Švrček [-] , D. Fajčák [-] , R. Sládeček [-] , M. Matúš [-] (36. O. Balcárek [-] )

Počet diváků: 110. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - BORÁŇ Ondřej, HRŇA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.