1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka se domácím nepovedla


Branky


0

K dohrávce víkendového kola nastoupili fotbalisté Ostravice proti Tiché. V pěkný sváteční den čekal na Ostravici rozjetý soupeř, který před tímto zápasem opanoval na třetím místě tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí opět darovali hostům 2 branky

I přesto domácí chtěli bodovat, avšak jejich trápení s darováním dvou gólů pro soupeře pokračuje. Už po čtvrté v sezóně museli dotahovat stav 0:2 a to je jistě stojí mnoho psychických i fyzických sil. Ostravice nastoupila bez Platoše a Přasličáka a už v 2. minutě měl možnost přímého kopu Stýskala, ale netrefil branku. V 5. minutě hosté rychle zahrávají nákop z poloviny hřiště, Pavelec neodhadl míč při výskoku, hosté si na vápně přihráli a na střelu neměl gólman Boháč, který se vrátil po zranění, nárok. V 8. minutě Tichá po závaru ve vápně naštěstí pro domácí míjí branku. 

Druhá střela na branku a druhý gól v sítí Ostravice přichází v 15. minutě, kdy po centru z pravé strany tečuje před Boháčem hostující hráč přesně do brány. Tichá tedy domácí Ostravici dokonale zmrazila. Kapku naděje domácí dal v 21. minutě Dušík, který po přihrávce a pěkné kombinaci zálohy se dostal na vápně sám před brankáře a snižuje pohotově na 1:2. Jinak to bylo z obou stran v prvním poločase téměř vše. 

Ke konci poločasu měl dvě šance Ondřej Stonavský, ale tu první míří nad branku a v druhé trefuje hostujícího brankáře. Nepovedený poločas tedy končí 1:2, ale stále je naděje na to utkání zvládnout...

 

Hosté už domácím nic nedovolili

Do druhého poločasu nastoupil na kraj zálohy Lukáš Ledvoň místo Pavelce. A byl to právě on, co měl dvě tutovky, které mohl proměnit. 

Tichá se moc do útoku nehnala, kontrolovala hru, a Ostravice měla v 55. minutě velkou šanci. Marián Ledvoň zaútočil do otevřeného prostoru, našel přihrávkou svého bratra, ale jeho střela bohužel míří vedle. Druhá šance jako přes kopírák přichází v 60. minutě, kdy je opět na konci Lukáš Ledvoň, který z boku sám před brankářem trestuhodně přestřeluje. Aspoň jedna šance měla skončil brankou a bylo by to pro domácí veselejší. Poté už hra domácích i hostí upadla do průměru, domácí se do zahuštěné obrany neprosazovali a hosté si hlídali náskok. Ostravická snaha nebyla tedy nic platná a připisuje si už čtvrtou porážku v sezóně a druhou na domácím hřišti a to pro ně není určitě dobré.  

 

Zdroj: klubový web TJ Sokol Ostravice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ostravice
Názor diváka: Uvidíme jak dopadne sobota, pak můžeme soudit jak na tom jsme, ale dneska to bylo za mne trápení. Někteří hráči se mi zdají z formy, a nebo je to jakoby nebaví a tak vypadá i obraz hry. Tichá nám toho moc nedovolila, ale aspoň jednu šanci jsme v druhém poločase proměnit měli. To že neustále prohráváme 0:2 než zápas pořádně začne mne štve daleko více!




Sestavy


TJ Sokol Ostravice
M. Boháč [-] - V. Jandek [-] , L. Sloboda [-] (61. V. Mendrek [-] ) , J. Pavelec [-] (46. L. Ledvoň [-] ) , M. Stonavský [-] , O. Stonavský [-] , P. Jucha [-] , T. Horňák [-] , P. Stýskala [-] , M. Dušík [-] , M. Ledvoň [-]

SK Tichá
V. Pikulík [-] - O. Balcárek [-] , T. Janáč [-] , L. Petřík [-] , J. Štefek [-] (85. M. Vaněk [-] ) , D. Kocián [-] (90. J. David [-] ) , P. Fojtík [-] (57. R. Blažek [-] ) , O. Švrček [-] (90. L. Vaněk [-] ) , D. Fajčák [-] , J. Závodný [-] , R. Sládeček [-]

ŽK: 63. M. Dušík , 76. L. Ledvoň - 13. L. Petřík , 73. J. Závodný .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MACHALA Petr - WAWRZYK Jiří, MATULA Sebastián.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.