Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov počtvrté v řadě doma remizoval


0

Velký Beranov v Bohdalově směřoval k výhře, ale kormidla duelu otočila červená karta pro brankáře hostí Dvorského. Domácí v závěru vydolovali bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po první půli vedli

Domácí se museli obejít bez bratrů Jarošů, které v setsavě nahradili Chalupa s Hanychem. Velký Beranov přijel bez Křenka. 

 

V prvním poločase byli lepší hosté. V 19. minutě chyboval Chalupa a jeho nedůraz potrestal Tomáš Matějíček - 0:1. Po deseti minutách přišla další rána pro domácí. Kolem Hanycha se po kraji hřiště prohnal hostující hráč a přesným stříleným centrem našel Ganzwohla, který se v těchto situacích nemýlí - 0:2. Domácí sice ohrožovali hostující branku rohovými kopy, ale z těch se neprosadili. Kormidlem zápasu otočila 40. minuta, kdy brankář hostí Marek Dvorský srazil Jakuba Šimka a sudí Nenadál jej poslal do sprch.

Novotný v závěru vyrovnal

Ve druhé půli nebyla převaha jednoho muže domácích nijak znát. Hosté zkušeně kontrolovali hru. Bohdalovští se sice snažili, alel jejich hra byla poznamenaná spoustou nepřesností. Jiskřičku naděje pro domácí vykřesal Jaromír Vytlačil, jehož hlavička zapadla za tyč branky hostů - 1:2. Domácí se dostávali do tlaku především díky standardním situacím. Jeden takový přímý volný kop z velmi dobré pozice nasměroval Tomáš Doležal do brankáře hostí. V 89. minutě však jeho centr po dalším faulu hostí našel hlavu Zdeňka Novotného a ten vyrovnal - 2:2.

 

Bohdalov počtvrté v řadě na domácím hřišti remizoval a v příštím kole zavítá do Luk nad Jihlavou. Velký Beranov se v domácím prostředí utká s Rantířovem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal (trenér): Z mého pohledu jsme sehráli dobrý zápas i když jsme opět neproměnili spoustu šancí. Beranov nám naopak ukázal, jak se šance proměňují a po půlce vedl o dvě branky. To ale bylo z jeho strany vše. V druhé půlce se zatáhl a chtěl si v klidu pohlídat vítězství. To se mu nevyplatilo, když nejprve Vytlačil ze závaru protlačil míč do sítě a poté se Novotný zavěsil do vzduchu a hlavou srovnal. Máme zase bod a to je málo, ale dnes ho beru. Beranov se ukázal ve velmi dobrém světle.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): První půle přinesla vyrovnaný průběh, my jsme dokázali proměnit své šance, zatímco domácí pokusy pokaždé zneškodnil Mára Dvorský, který nám po vyloučení dosti chyběl. Věřili jsme, že vedení uhájíme, ale soupeř nakonec potvrdil pověst remízového krále a hnán fanoušky vyrovnal.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - L. Hanych [-] , A. Fabík [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-] - P. Neuman [-] , A. Neuman [-] , J. Šimek [-] , T. Doležal [-] - J. Vytlačil [-] (72. V. Pokorný [-] ) , V. Koukal [-] -

TJ Velký Beranov 1975
M. Dvorský [-] - J. Štumar [-] , P. Zadražil [-] (69. V. Molva [-] ) , F. Molva [-] , F. Smejkal [-] , P. Kittler [-] , M. Hecht [-] (33. R. Kittler [-] ) - T. Matějíček [-] , K. Eliáš [-] - R. Ganzwohl [-] , P. Novák [-] (42. M. Neshyba [-] )

ŽK: 45. K. Eliáš , 45. F. Smejkal . ČK: 40. M. Dvorský .
Hráči zápasu: Z. Novotný , T. Doležal - T. Matějíček , F. Molva .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - ŠŤASTNÝ Jakub, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.