Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel rozstřílel Vladislav


Branky


0

Nováček z Pyšel se oklepal ze své první prohry a doma rozdrtil Vladislav 6:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili jako jediní

Vstup utkání vyšel lépe hostům, kteří si prvních 20 minut vytvořili optickou převahu, která však k žádné vyložené šanci nevedla. Ve 30. minutě vyslal Höfner domácího Skryju do samostatného úniku a ten se tváři v tvář nemýlil. Od této chvíle byli domácí lepším týmem.  

Domácí po pauze spustili kanonádu

Domácím vyšel vstup do druhé půle, kdy zvýšil Sobotka. Hosté otevřeli hru a toho uměli domácí náležitě využít, kdy se podruhé v zápase prosadil domácí Skryja. Po rohovém kopu se dostal k odražené hlavičce Šubert, který zvýšil na 3:0. Ke konci zápasu se prosadili i střídající hráči a to v 87. minutě Nestr a o 3 minuty později P. Dvořák. Domácí tak zvítězili vysoko 6:0 a to hlavně díky dodržené taktice a týmovému výkonu.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , L. Tůma [-] , D. Šubert [-] , O. Adam [-] - J. Skryja [-] , I. Nováček [-] (83. L. Šoukal [-] ) , D. Šabacký [-] - L. Sobotka [-] (61. P. Dvořák [-] ) , J. Höfner [-] (46. J. Nestr [-] ) - M. Štrosz [-] (55. F. Dvořák [-] )

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - P. Otruba [-] , F. Nováček [-] - J. Orálek [-] , M. Hort [-] , P. Vyletěl [-] , M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] , J. Hrůza [-] , D. Veleba [-] - J. Slabý [-] (75. T. Rudolecký [-] ) -

ŽK: 79. I. Nováček - 79. M. Chalupa .
Hráči zápasu: J. Skryja .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MILOTA Tomáš, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.