Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory ve druhém poločase předvedly brankostroj


Branky


0

Bory se rozloučily s podzimem vítězstvím nad Bobrovou a posunuly se do klidnějších vod tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Úvod utkání začaly bory výborně. A už v první minutě jsme se mohly dostat do vedení. Ale Martin Vávra svoji šanci ještě neproměnil a míč poslal těsně vedle levé tyče. Ve 13. minutě se již skóre měnilo. To když po závaru před brankou se k odraženému míči dostal Josef Netolický a pohodlně zakončil. Radost ale netrvala dlouho. Za osm minut již bylo srovnáno. Střelu Petra Dvořáka po zemi z velkého vápna domácí brankář Pokorný neudržel a míč štastně pro hosty doskotačil do brány. Do poločasu se již skóre neměnilo.

Borům vyšel výborně vstup do druhé půle

Ve druhém poločase domácí navázali na úvod utkání a rozjeli se brankové hody. Nejprve ve 49. minutě překonal brankáře hlavou Martin Vávra a v 52. minutě ho napodobil Milan Špaček, když se pěkně trefil hlavou zády k brance. Po další pěkné kombinaci z první zakončil Miroslav Ochrana, ale pomezní uviděl ofsajd. O něco později Miroslav Ochrana šel opět sám na bránu Bobrové, ale znovu ho zastavil hvizd sudího, který se záhy však omluvil, že se upískl, smůla. Všechno to ale napravil Milan Špaček střelou z dálky, která přesně zapadla za tyč bezmocného brankáře. To bylo v 78. minutě a konečnou podobu výsledku dal v 90. minutě Pepa Starý. A Bory tak zakončily podzimní část sezóny vysokým vítězstvím a doufají, že stejně dobře začnou i tu jarní. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: První poločas hrála Bobrová s námi vyrovnané utkání. Po změně stran jsme rozjeli brankové hody a zaslouženě si připsali tři body a mohli je řádně oslavit na závěrečné rozlučce.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Dnešní zápas se nám vůbec nepovedl, výsledek hovoří za vše. "



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - L. Němec [-] , J. Netolický [-] , A. Novotný [-] (62. M. Zástěra [-] ) , J. Kujal [-] , M. Vávra [-] , J. Pol [-] (77. Z. Studený [-] ) , V. Chalupa [-] , M. Ochrana [-] , M. Špaček [-] , J. Starý [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Svoboda [-] , P. Laštovička [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , M. Mašek [-] , L. Křepela [-] , J. Stupka [-]

ŽK: 59. A. Novotný , 88. J. Netolický - 43. J. Svoboda .
Hráči zápasu: V. Chalupa , M. Špaček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - MACH ING. Josef, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.