Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička vybojovala první výhru v soutěži


Branky


0

V souboji dvou nováčků III. třídy byla úspěšnější Polnička, která vyhrála o branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalec držel remízu, ale dohrával o deseti

Po roční pauze se potkali staří známý ze IV. třídy, ale tentokrát k mistrovskému utkání III. třídy.
Utkání začali aktivněji Hosté. A byl to první Bohdalec, kdy Luboš Jaša ze středu hřiště centroval na Bohdaleckého snipera Sklenáře, ten dostal přihrávku kolem obránce a běžel do samostatného úniku. Chytrou střelou po zemi vlevo vedle domácího gólmana zařídil vedení Bohdalce 0:1. Po obdržené brance se hra přelévala z jedné strany na druhou. Polnička se mohla dostat do brejku, kdy konkrétně Radim Synek mohl jít do samostatného úniku, ale došlo ke střetu s obráncem Janem Ambrožem, který rozhodčí Myška vyhodnotil jako zabránění zjevné brankové příležitosti bez snahy zahrát míč a obdržel červenou kartu. Bohdalec od 16. minuty hrál již v deseti. Početní výhodu se podařilo zužitkovat v 26. minutě. Domácí Polnička zahrávala roh. Po rozehrání balón směřoval na zadní tyč a tam hlavičkoval Moravec. Hlavička bez razance ale zamířila na zadní tyč a zařídila Polničce vyrovnání 1:1. Polnička těžila z početní převahy ale do konce poločasu nebyla žádná vážnější šance. 

Polnička vydřela tři body

 V 52. minutě Polnička zahrávala přímí kop. K exekuci se postavil Michal Neubauer a centroval do vápna. Tam balón propadl Bohdaleckému brankáři Kamarádovi a Polničský Jiří Víška zareagoval nejlépe a dotlačil balón za brankovou čáru 2:1. Oslabený Bohdalec se přesto nevzdával, ale početní převaha na straně Polničky byla znát. V 74. minutě domácí zahrávali roh. Kouhout Jiří centroval na zadní tyč a tam opět nejvýše vyskočil Moravec 3:1. Po dvoubrankovém náskoku se domácí uklidnili a čekali klidný konec utkání, ale hostující Bohdalec branka nakopla a i v deseti hráčích začala do Polničské obrany tlačit. hodně práce měl i domácí brankář Chyba. V 83. minutě se tento tlak hostů podařilo zužitkovat a to když Jaša Luboš centroval na Sklenáře. Ten se protáhl mezi Litochlebem a Štíbalem a zakončoval. 3:2. Bohdalec otevřel obranu a vše vrhnul do útoku pro zisk aspoň jednoho bodu. V takto otevřené obraně se v 85. minutě dostal do průniku střídající Ondráček a mazal sám na brankáře Skryju. Ondráček místo střely přihrával vedle sebe na Synka a ten střelu proměnil v branku. Čárový rozhodčí nezvedl praporak ale branka kvůli offsidu neplatila. 

Po závěrečném hvizdu se mohla Polnička radovat ze zisku prvních bodů ve III. třídě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes jsme vyhráli zaslouženě, kluci bojovali až do konce. Škoda že máme problém s koncovkou. Musím pochválit hráče hostí Sklenáře, je to hodně kvalitní hráč.

TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Vyrovnané utkání, ve kterém jsme doplatili na brzké oslabení. Ale i tak chci tým pochválit, za snahu o vyrovnání.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - R. Synek [-] (89. J. Jirásek [-] ) , J. Víška [-] (77. J. Ondráček [-] ) , J. Kohout [-] (56. M. Podloucký [-] ) , K. Podloucký [-] , M. Neubauer [-] , M. Jirásek [-] , T. Litochleb [-] , J. Štíbal [-] , V. Moravec [-] , K. Koblížek [-]

TJ Jiskra Bohdalec
R. Kamarád [-] (53. R. Skryja [-] ) - F. Franěk [-] (70. J. Dostál [-] ) , J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , J. Ambrož [-] , L. Jaša [-] , P. Černý [-] , V. Ambrož [-] , I. Hřebíček [-] (57. P. Harvánek [-] ) , R. Morkus [-] (72. J. Dostál [-] ) , D. Staněk [-]

ŽK: 29. T. Litochleb , 86. M. Chyba - 32. V. Ambrož , 32. R. Kamarád , 64. L. Jaša , 86. J. Sklenář . ČK: 16. J. Ambrož .
Hráči zápasu: V. Moravec , J. Kohout - J. Sklenář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MYŠKA Roman - FRANĚK František (N), MACHÁT Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.