1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 10:00

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby béček vyhrál Křižanov v Jívoví


Branky


0

V derby obou týmů v okresním přeboru se z vítězství na konci srpna radovalo Jívoví, které v Křižanově zvítězilo 1:3. Stejným poměrem tentokráte v derby rezerv uspělo béčka Křižanova v Jívoví. Velkou měrou se o to postaral Martin Burian, který v prvním poločase vstřelil dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Burian zařídil hostům dvoubrankové vedení

Souboj týmů ze středu tabulky přinesl zajímavý zapas, kde bylo k vidění několik šancí na obou stranách a i několik ostrých soubojů. Hosté byli od začátku utkání aktivnější a do konce prvního poločasu se jim mírný tlak podařilo zúročit ve dvě vstřelené branky. V obou případech byl střelcem hostující Martin Burian, který se poprvé prosadil ve 22. minutě a podruhé o čtvrt hodiny později. V tvrdém utkání musel v průběhu první půle na straně domácích vystřídat Jan Hejtmánek, o přestávce ho následoval i Aleš Valenta.

Hosté utkání zvládli dovést do vítězného konce

Na hře domácích se dvě nucená střídání projevila, především utrpěla kvalita hry záložní řady. Přesto krátce po změně stran za domácí snížil Dominik Lukášek. Domácím se však již vyrovnat nepodařilo a tak v 78. minutě stvrdil vítězství hostů David Fendrych. Do konce uktání již žádná branka nepadla a hosté si odvážejí z derby všechny body.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Jan Hejtmánek: Těžko se mi hodnotí tento zápas, proti klubu, kde jsem fotbalově vyrůstal a hrál téměř deset let. Nastoupili jsme s velkým sebevědomím, které ovšem šlo rychle dolů. Několik ostrých zákroků na naší straně nás úplně zbytečně připravilo o balón na našich nohách a naopak hostům jsme jim ho těmito hloupými a několikrát i nesmyslnými zákroky či chybami darovali. Myslím si, že v prvním poločase byla hra docela vyrovnaná a hrálo se převážně na středu hřiště. I když výsledek tomu neodpovídá. Druhý poločas byl v režii hostů a už si zkušeně pohlídali výsledek, i když za stavu 1:2 jsme šanci cítili. Ovšem hosté hráli to svoje a na nás to stačilo. Myslím si, že zápas ovlivnili dvě zranění na naší straně, navíc ze střídačky šli hráči taky ne úplně fit. Nicméně gratuluji hostům k zasloužené výhře a přeji jim hodně štěstí do dalších zápasů. Děkuji také Michalovi, který si našel čas a šel nám chytat. V druhé polovině měl práce dostatek a jen díky němu zápas neskončil větším rozdílem.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Dnes jsme k zápasu přistoupili od začátku velmi zodpovědně. Jedním z důvodů určitě bylo to, že se hrálo „malé“ derby. Řekl bych, že jsme byli po většinu zápasu lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Jen je škoda, že jsme si na začátku druhé půle nechali dát gól a domácí vycítili šanci. Po našem třetím gólu bylo rozhodnuto, ale měli jsme šance na to, aby se tak stalo mnohem dřív než v 78. minutě. První dva góly byly po velmi pěkných fotbalových akcích a celkově bych řekl, že jsme odvedli dobrý výkon.



Sestavy


FC Santus Jívoví B
M. Štryncl [-] - M. Mach [-] (46. V. Uhlíř [-] ) , J. Hejtmánek [-] (40. L. Dřímal [-] ) , A. Valenta [-] (53. J. Požár [-] ) , J. Pohanka [-] , D. Lukášek [-] , J. Hošek [-] , M. Tvrdý [-] , M. Žejšek [-] , M. Šoukal [-] , Z. Šoukal [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Pavlík [-] , T. Horníček [-] , P. Hladík [-] , M. Procházka [-] - D. Fendrych [-] , D. Uhlíř [-] (46. M. Král [-] ) , M. Láznička [-] , M. Sklenář [-] (58. L. Anděl [-] ) - M. Částek [-] , M. Burian [-] -

ŽK: 11. J. Pohanka , 16. A. Valenta , 26. M. Šoukal , 55. Z. Šoukal - 33. M. Sklenář , 90. M. Burian .
Hráči zápasu: M. Štryncl - M. Láznička , M. Burian .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘÍŽ Daniel - DŘÍMAL David (N), UHLÍŘ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.