Lužkovice na domácí půdě udolaly hulínskou Admiru


Branky


0

Do Lužkovic zavítala hulínská Admira a domácí tým chtěl dále prodloužit svoji vítěznou sérii. V sestavě domácího celku, se kromě trenéra třetiligových fotbalistů Kroměříže Ivo Světlíka, objevil i uzdravený kanonýr Martin Procházka. Hanáci v minulém kole podlehli v domácím prostředí Malenovicím až v penaltovém rozstřelu a očekával se vyrovnaný duel. Domácím se vydařila úvodní dvacetiminutovka, kdy vstřelili dvě slepené branky Polepilem a již zmiňovaným Procházkou. Hosté ve druhém dějství utkání ještě patřičně zdramatizovali, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

V utkání dvou rozdílných poločasů začali lépe domácí, kteří zatlačili hosty do defenzívy. V 16. minutě pronikl nejlepší hráč domácích Světlík do vápna, jeho centr si srazil jeden z obránců rukou a domácí mohli jít z penalty do vedení. Kanonýr Martin Procházka však přestřelil bránu. To na chvíli domácí zbrzdilo v náporu, ale jen do 21. minuty, když nedorozumění obrany hostí s brankářem Vajdou využil hbitý Polepil a domácí šli do vedení – 1:0. Neuběhla ani minuta a po závaru před brankou Vajdy se nejlépe orientoval Procházka, který hlavičkou zvýšil na – 2:0. Potom hosté postupně vyrovnali hru a několika střelami vyzkoušeli pozornost Jenčeka v bráně domácích. Na druhé straně se blýskl Vajda, který střelu Polepila ve 34. minutě jen s námahou vytěsnil na roh. Do kabin tak odcházeli mnohem spokojenější domácí fotbalisté, kteří kromě neproměněné penalty vstřelili dvě slepené branky, i když hosté v závěru první půle srovnali hru.

 

Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat

Ve druhé půli domácí pod dojmem dvoubrankového vedení polevili ve výkonu a byli to hosté, kteří měli v těchto chvílích herně navrch. V 56. minutě exceloval v bráně Jenček, který na brankové čáře stačil míč směřující do sítě vyrazit na roh. Hosté hráli náročný fotbal, ze zajištěné obrany vyráželi k rychlým protiútokům. V 67. minutě prošel s míčem Ronza přes celé hřiště, vyběhnuvšího brankáře Vajdu však nedokázal přehodit. Z následného protiútoku kopali hosté rohový kop, nejvýš vyskočil neobsazený Barták, který trefil přesně k tyči -2:1. Pod tlakem hrající domácí se úspěšně bránili s občasným průnikem do obrany hostů. V samém závěru se hra přitvrdila a tak musel rozhodčí Mičkal, který  jinak s přehledem řídil utkání horké hlavy uklidňovat. Domácí nakonec těsnou výhru uhájili a na výhru se hodně nadřeli, o výsledku rozhodla hluchá část hostujícího celku kolem 20. minuty, kdy inkasoval dvě branky. Lužkovice si v tabulce teď hodně polepšily, Hanáci musí rychle zapomenout na poslední nezdary a soustředit se na další duely.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Začátek zápasu nám vyšel dokonale, i když jsme neproměnili pokutový kop, následně jsme dvěmi trefami vyjádřili svoji převahu. Hosté pak srovnali hru a ve druhém dějství po zásluze snížili, vyrovnat se jim už ale nepodařilo.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Omlouvám se fanouškům, ale komentáře k zápasům již nebudou poskytovány.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: MIČKAL Karel - RUMAN Josef, ČÍŽ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 Stanislav Uličný 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 64 53,8% 1
2 Libor Adamik 53 54,1% 0
3 Jiří Kadlík 49 49,0% 0
4 Ladislav Beran 47 48,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku