Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky v hokejové přestřelce rozstřílely Příluky


Branky


0

V Loukách se hrálo v sychravém sobotním odpoledni utkání mezi domácím nováčkem 1. B třídy skupiny B a celkem z Příluk. Domácí tým předvedl v minulém kole sympatický výkon na Veselé a něj navázal i v derby s Přílukami. Do půle nasázely Louky hostím pět branek a zdálo se být vše rozhodnuto. Příluky ale po přestávce ožily a utkání ještě zdramatizovaly, závěr však přeci jen patřil domácímu týmu, který přidal další tři trefy a diváci tak viděli celkem jedenáct branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli dali hned pět branek

"S cílem získat tři body a vylepšit si postavení v tabulce jsme nastoupili na domácím hřišti proti týmu z Příluku. Po úvodních oťukávacích minutách na sebe jako první upozornil Petr Janča, ale jeho velkou příležitost ještě gólman hostí zneškodnil. V 17. minutě rozehrával Pavelka rohový kop, který prodlužoval hlavou Janča na zadní tyč, kam si skvěle naběhl kapitán Radim Mikač a poslal nás do vedení. Už za pět minut navýšil vedení Pavelka, který před gólmanem nezaváhal a s přehledem zakončil povedenou akci. V následující pasáži byly nebezpečné i Příluky. Naše obrana musela odvrátit několik rohových kopů a jeden ze střeleckých pokusů vytahoval Radek Janča na tyč. Po půlhodině hry už ale opět úřadoval domácí tým. Pavelka centroval do pokutového území, kde se nacházel pouze Sadil a proti němu několik obránců Příluk. Těm se nepodařilo míč dostat pryč a Sadil ho díky své bojovnosti získal a dokonce se mu podařilo i skórovat! Ve 41. minutě pak zvyšoval Pavelka svým druhým gólem už na 4:0 a to ještě nebylo vše. Těsně před odchodem do šaten se svým prvním gólem v dresu Louk prezentoval Jiří Kovařík, který vymetl šibenici. Do šaten se šlo za stavu 5:0 a o byl pro nás skvělý výsledek", hodnotí duel funkcionáři SK Louky na svém webu.

Hosté zápas nezabalili, závěr ale patřil domácím

"Hned na začátku druhé půle mohl Pavelka zkompletovat hattrick, když postupoval sám na bránu, ale gólmana nepřekonal. Šanci na svůj druhý gól měl poté Radim Mikač, ale míč zastavila tyč. V 55. minutě jsme zachybovali v obraně a Příluky snížily na čtyřgólový rozdíl. Tímto momentem se začal zápas lehce dramatizovat a v následujících minutách hosté ožili. V 63. minutě střílel z otočky Julina a krásným gólem překonal Janču. O čtyři minuty později už to bylo jen o dva góly a Příluky cítily šanci na vyrovnání. Naštěstí nás v 69. minutě uklidnil gól Milana Bači, a když se hned o minutu později prosadil i Petr Janča, tak byl odpor Příluk definitivně zlomen. V závěrečné dvacetiminutovce byla k vidění ještě spousta našich šancí a především Laciga několikrát ztroskotal na brankáři hostí. Posledního gólu jsme se dočkali v 90. minutě a šťastným střelcem byl Martin Pavelka, který dovršil hattrick. Hosté si tak z Louk odváželi osmigólový příděl", spokojeně hodnotí duel v Loukách.

 

 

"Zápas jsme začali náporem, v podstatě jsme domácí zatlačili, kombinovali na jejich půli a měli šance, které jsme ale neproměnili. Domácí pak dali gól z rohu a následně z brejku a nám se rozsypala obrana. Chyběli nám tři obránci ze základu a tak to bylo znát. Po přestávce jsem opět zatlačili domácí a během dvaceti minut dali tři góly na 5:3 a zápas zdramatizovali. Pak jsme možná až moc šli do ofenzívy a otevřeli hru, čehož domácí využili a skóre navýšili. jsem přesvědčen, že v plné sestavě bychom zápas vyhráli, ale takový je už fotbal, na kdyby se nehraje a domácím gratuluji k vítězství. Každopádně v dalším utkání bychom již měli být komplet a věřím v body", hodnotí duel v Loukách sekretář FK Příluky Jaroslav Brabec.



Ohlasy k zápasu


SK Louky
web SK Louky: Po náročném utkání proti Veselé, kde jsme vyšli střelecky i bodově naprázdno, jsme si v sobotním utkání s chutí zastříleli a odnesly to Příluky. V dalším kole se představíme opět na domácím hřišti a ve velkém derby nás čekají sousední Tečovice.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Začátek zápasu nám vyšel, ale vyšli jsme střelecky naprázdno, domácí nás pak několikrát potrestali. Naše obrana hrála v improvizované sestavě. Chyběli nám tři obránci ze základu. Po přestávce jsem opět zatlačili domácí a během dvaceti minut dali tři góly na 5:3 a zápas zdramatizovali, závěr ale patřil domácím.



Sestavy


SK Louky
R. Janča [-] - O. Pisklák [-] , P. Kuchárek [-] , R. Mikač [-] , T. Caudr [-] (80. J. Kadlík [-] ) - M. Pavelka [-] , O. Sadil [-] , J. Kovařík [-] , M. Bača [-] , T. Malota [-] (46. J. Laciga [-] ) - P. Janča [-] -

FK Příluky
D. Bakala [-] - J. Polanský [-] , D. Frolek [-] , V. Bittner [-] (46. V. Januš [-] ) , Z. Julina [-] , R. Machač [-] (59. M. Šuta [-] ) , L. Adamík [-] , J. Kotík [-] , M. Šranko [-] (83. J. Dederle [-] ) , R. Machalíček [-] , L. Janků [-]

ŽK: 25. R. Mikač - 65. R. Machalíček , 67. M. Šuta .
Hráči zápasu: M. Pavelka , R. Mikač - D. Frolek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - ZICHÁČEK Martin, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku