1:2
(1:0)
64. M. Macík
80. J. Spáčil (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 10:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice dokázaly otočit duel v Lípě


Branky


38. P. Křižka - 64. M. Macík , 80. J. Spáčil (vl.)
0

V Lípě se hrálo utkání dvou týmů z dolních pater tabulky a pro každý tým tak by byl případný bodový zisk hodně důležitý. Navíc hosté ze Sehradic mají za sebou velmi dobrou sérii utkání bez porážky a proto chtěly zabodovat i na Zlínsku. Začátek utkání však patřil domácím, které poslal Křižka do vedení. Hosté ale nesložili zbraně a v závěru duelu zaskočili domácí tým a dvěmi brankami otočili výsledek. Sehradice tak prožívají dobré období a sestava si už na rozdíl od pražské Sparty sedla, v Lípě však mají stále nad čím přemýšlet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým poslal do vedení Křižka

Utkaní začalo hodně svižně. Bylo vidět, že nikdo z hráčů nechce udělat zbytečnou chybu, hrálo se o hodně. Do první větší příežitosti se přesto po čtvrthodině utkáni dostali domácí, po centru z levé strany ale nedosáhl na střílenou přihrávku od Kořenka Spáčil. Domácí ucítili šanci a snažili se kombinačně dostat na půli soupeře, z které vyústil nakonec faul na hranici šestnáctky, přímý trestný kop proměnil s přehledem Křižka a Lípa rázem vedla 1:0. Domácí pak stále kontrolovali hru a zatlačili po zbytek poločasu hosty na vlatní polovinu, jen si nedokázali vytvořit gólovou příležitost, vzdy ztroskotali na výborné obraně hostů a co prošlo, pochytal velmi pozorný brankář Minařík. Přesto Lípa odcházela do kabin s jednobrankovým náskokem a měla utkání velmi dobře rozehráno..

Hosté ve druhé půli otočili výsledek

Druhý poločas domácí na hosty vlétli a dokázali po rohu nastřelit tyč a po průniku z pravé strany také břevno, vše nasvědčovalo tomu,  že si jde domácí celek za vítězstvím, ale opak byl pravdou. Nařízená penalta za nastřelenou ruku v pokutovém území zařídila vyrovnání 1:1, když se nemýlil hostující Macík. Domácí ale nesložili zbraně, ale nedokázali se dostat přes urputně bojující hráče hostí, kteří trpělivě vyčkávali na brejk. Po další špatné koncovce domácích přišel zákonitý trest, který uzavřel trápení domácích, vlastní brankou Spáčila po rohovém kopu a vedení hostů na 1:2. Domácí vrhli všechny síly do útoku, ale s výsledkem už nic nedokázali udělat.

 

 

 

Do Lípy přijely Sehradice a úroveň utkání odpovídala postavení obou celků v tabulce. V prvním poločase bylo na hřišti k vidění více snahy než fotbalových dovedností. V 38. minutě zahrával domácí Petr Křížka přímý kop a míč, na který si sáhl brankář hostí, skončil v brance 1 : 0. Do druhého poločasu nastoupili aktivněji domácí, ale své příležitosti nevyužili. V 64. minutě nastřelili hosté v šestnáctce ruku domácího Horáčka, hosté Macíkem z přísně nařízené penalty vyrovnali na 1 : 1. Obě mužstva se snažila rozhodnout zápas, šťastnější byli hosté, když po rohu z 80. minuty zvítězili gólem, který do vlastní branky nešťastně tečoval Spáčil.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-derby-pro-malenovice-v-cele-je-slavkov-20171002.html



Ohlasy k zápasu


Lípa
Adam Simerský, hráč: Konečný výsledek je pro nás krutý, hoste si nedokázali vytvořit žádnou gólovou příležitost a přesto od nás odváží plný počet bodů. Jsem zklamaný, brali jsme jen vítězství, horší soupeř už u nás v soutěži stěží bude.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Body z Lípy mají pro nás cenu zlata...



Sestavy


Lípa
J. Švejda [-] - R. Dobízl [-] , O. Krajča [-] (67. R. Václavík [-] ) , J. Spáčil [-] , D. Víšek [-] , P. Křižka [-] , J. Šuba [-] (80. M. Čižmár [-] ) , P. Kořének [-] , R. Brázdil [-] , A. Simerský [-] , J. Horáček [-]

TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , J. Srcháček [-] , R. Sochora [-] , K. Zavadil [-] , M. Macík [-] (90. M. Heinz [-] ) , V. Žáček [-] (59. J. Sedláček [-] ) , J. Vaculka [-] , L. Hübler [-] (87. J. Maňas [-] ) , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-]

Hráči zápasu: P. Křižka - V. Minařík , M. Macík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MIČKAL Karel - DOSPĚL Vladimír, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku