Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr úvodního kola ovládli domácí


Branky


4. J. Doričák , 10. Š. Merhaut , 39. R. Liška , 68. M. Šneberk , 71. Š. Merhaut - 40. D. Marek , 46. D. Wild (p.)
0

Oba celky patřily v minulé sezóně mezi obavané celky, které hrály pohledný fotbal a bojovaly o čelo tabulky. Po létě však zůstává vždy dost otazníků a nikdo nemůže s určitostí říct, že týmy budou šlapat znovu. Domácí ukázali, že opět mají sílu, naopak Merklín se prvním kolem spíše protrápil a je otázkou zda se dokáže v dalších kolech zvednout a opět hrát na čele. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup

Od začátku zápasu se nehrál nijak pohledný fotbal, hodně se bojovalo, byla spousta soubojů i nakopnutých balonů. Bylo k vidění také dost standartek. Po jedné z nich utevřel skóre už ve čtvrté minutě Doričák. V desáté minutě zahrávaly Žinkovy další standartní situaci. Opět byla nebezpečná a také gólová. Hlavičkou poslal míč do sítě Štefan Merhaut. Hosté byli opařeni a delší dobu jim trvalo dostat se zpět do hry. Několik šancí se objevilo na ovou stranách, na gól se ale čekalo až do 39. minuty. A opět to bylo po standartce a i tentokrát na domácí straně. Do střelecké listiny se zapsal Roman Liška. Chvíli před poločasem to tak vypadalo, že už je pomalu po zápase. Hosté ale ještě do poločasu dokázali zásluhou Davida Marka snížit a vrátit se tím do zápasu. 

Chvíle naděje pro hosty

Vstup do druhého poločasu vyšel hostům skvěle. Sudí totiž nařídil penaltu v merklínský prospěch. Exekuci si vzal na starost kapitán Dominik Wild a bezpečně proměnil. Domácí znevózněli a hosté si vytvořili jednu dobrou šanci vyrovnat utkání, tu ale nevyužili a tak přišel gól na druhé straně. Postaral se o něj Miroslav Šneberk. Žinkovy jeho gól uklidnil a vcelku v poklidu kontrolovali průběh utkání. Hostům se snaha upřít nedala, ale k žádné vyložené šanci už se nedostali. Naopak domácí borci ještě jeden gól přidali. Podruhé v zápase se prosadil Merhaut a udělal tak definitivní tečku za úvodní výhrou Žinkov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Ze zápasu jsme měli víc, dařili se nám standartky, ze kterých jsme se třikrát prosadili. Jinak fotbal se moc pohledný nehrál, hodně se nakopávalo, ale důležitá je výhra."

TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Nedivím se, že jsme prohráli. Příprava byla mizerná, odešel nám Haník. Nejspíše budeme rádi ze střed tabulky. Zasloužená výhra domácích."



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - M. Šneberk [-] , V. Tříska [-] (75. M. Karhan [-] ) , T. Oulík [-] , D. Niemkiewicz [-] , Š. Merhaut [-] (85. J. Čmelínský [-] ) , R. Liška [-] , T. Hora [-] , J. Doričák [-] , J. Vokurka [-] , J. Čengery [-]

TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - V. Vopička [-] (54. S. Žižka [-] ) , M. Fořt [-] , D. Marek [-] , T. Bešta [-] , V. Hettler [-] , M. Voráček [-] , V. Tichota [-] , D. Wild [-] , D. Tesárek [-] , D. Regner [-]

ŽK: 72. M. Šneberk , 86. J. Doričák - 41. V. Vopička , 51. D. Tesárek , 72. V. Hettler , 86. M. Fořt .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Němec Michal - TŘÍSKA Luboš (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.