J. Spour 10.
1:2
(1:1)
15. D. Štolle
73. J. Vlček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO! Chlumčany otočily zápas ve Smolivci a jsou nadále stoprocentní


Branky


10. J. Spour - 15. D. Štolle , 73. J. Vlček (p.)
0

Zápas Smolivce s Chlumčany byl lákadlem na kvalitní a vyrovnaný fotbal. Oba celky pomýšlejí nĺetos na vyšší příčky a mají dostatek kvalitních hráčů, aby této mety dosáhly. Utkání odpovídalo prognózám a do posledních minut nebylo jasné, jak zápas dopadne. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý úvod

Domácí Smolivec měl drtivý nástup do úvodního dějství. Zatlačil Chlumčany a jasně dominoval průběhu hry. Vytěžil z toho ale jen jeden gól, kdy se po centru Tomáška dostal k hlavičce stoper Spour a otevřel skóre. Z vedení se ale radoval domácí celek jen pět minut. V 15. minutě si na Lachmanův centr naběhl Štolle a nedal Dražanovi v bráně šanci. Do konce poločasu se hra přelévela z jedné strany na druhou, ale bez výraznějších šancí.  

Penalta rozhodla

Vstup do druhé půle se Smolivci nepovedl podle představ, hosté se jejich hře ale přizpůsobili. Hlavní silou hostů byl bezesporu rychlý přechod do útoku. Většinu z nich ale dokázal domácí brankář Dražan zlikvidovat. Zlomový okamžik zápasu přišel v 73. minutě. Po faulu na Havlíčka nařídil sudí pokutový kop pro hosty. Exekuci si vzal na starost kapitán Jiří Vlček a bezpečně proměnil. Smolivec se pak pokusil zatlačit hosty a vyrovnat. Největší příležitost měl po centru Arnošta, který si našel Jan Strejc a donutil Hůlu k zákroku. V závěrečných okamžicích ještě přišla druhá žlutá pro hostujícího Kastnera a zbytek zápasu tak dohrávaly Chlumčany v deseti. Výhru si už ale vzít nenechaly.   



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec
TJ Starý Smolivec: "Přestože TJ Starý Smolivec do svého prvního domácí utkání vstoupil velmi aktivní a líbivou hrou, nedokázal tento styl diktovat až do závěrečné 95. minuty.První poločas nabídl divácky zajímavý fotbal a oba týmy odcházely do šaten po jedné brance. Druhý poločas se lépe z pohledu skóre vyvíjel pro hostující celek, který využil „hozené rukavice“ v podobě penalty. Jednogólový náskok TJ Keramiky Chlumčany ji tím pádem zajistil 3 cenné body na její konto. Nad průběhem 2. kola okresního přeboru Plzeň – jih dohlížel rozhodčí Karel Lažánek, který musel nejednou ukázat žlutou kartu."

TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Zápas byl velice těžký. Po prvních minutách jsem si myslel, že tady dostaneme pět gólů a pojedeme domu. Pak se hra vyrovnala a chvílemi jsme byli i lepší. Postupem času se nám více dařila kombinace po zemi a to na soupeře platilo. V druhém poločase jsem ustáli domácí nápor a ke konci zápasu jsme měli více sil než soupeř. Po vedoucí brance jsme se více zatáhli a hráli spíše na údržbu. Celý tým bych pochválil, panuje velká spokojenost. "



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - P. Panýrek [-] , R. Ostříž [-] , P. Arnošt [-] , J. Spour [-] (79. F. Trhlík [-] ) , J. Strejc [-] , O. Šustr [-] , O. Strejc [-] , K. Bouše [-] (68. M. Tyrpekl [-] ) , P. Tomášek [-] , P. Nachtman [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , M. Zíka [-] (90. D. Souček [-] ) , T. Lachman [-] , J. Havlíček [-] (88. L. Jeslínek [-] ) , L. Tomášek [-] , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-]

ŽK: 90. O. Šustr - 19. T. Beníček , 43. J. Kastner , 46. L. Tomášek , 90. Z. Havlíček . ČK: 90. J. Kastner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lažánek Karel - RŮT Jiří (N), JANOUŠEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.