0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Úněšovský útok udržen na uzdě, v závěru se červenalo na obou stranách


Branky


1

Po bezgólovém prvním poločase se povedlo skórovat nýřanským Konárkovi a Prachovi, čímž rozhodli o třech bodech pro Dioss. Minutu před koncem musel rozhodčí sáhnout pro červenou kartu, jelikož se do vzájemné šarvátky pustili Meszáros a Štěpánek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Co naplat, že Slavia za předchozích pět kol nastřílela úctyhodných 29 branek, a držela si tedy průměr skoro šesti gólů na zápas.

 

Hosté z Nýřan ukázali, co by na Úněšov mohlo platit. Důraznou hrou otravovali život slávistickým útočníkům a pouštěli je do minima šancí.

 

Po změně stran se navíc trefili v rozmezí šesti minut nýřanští Lubomír Konárek a Matyáš Prach, čímž zajistili Diossu cenné tři body.

 

Minutu před koncem se začali pošťuchovat Meszáros se Štěpánkem, což rozhodčí Šimek vyřešil jasně a nekompromisně, oba kohouty poslal do sprch.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany
Brankář Miroslav Rosol: „Vzadu jsme hráli důrazně a nepouštěli soupeře do žádných šancí, spoléhali jsme se na brejky. Odvedli jsme dobrý výkon. Kdo opravdu makal, byli záložník Zdeněk Zdvíhal a útočník Jan Petrlík. Jsou to však dva z mnoha.“



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - Z. Hlous [-] , T. Janda [-] (79. E. Paulfranz [-] ) , M. Hlous [-] - M. Mižár [-] , M. Meszáros [-] , M. Lakó [-] - P. Eger [-] , E. Eger [-] (64. F. Kovařík [-] ) - M. Hrneček [-] (46. J. Šebek [-] ) , Š. Toráč [-] (32. K. Janda [-] )

TJ Nýřany
M. Rosol [-] - L. Konárek [-] (65. L. Šlégl [-] ) , B. Németh [-] (52. M. Štěpánek [-] ) , T. Voráček [-] , R. Šimek [-] (46. J. Hauer [-] ) , T. Michálek [-] , M. Prach [-] , Z. Zdvihal [-] (88. V. Tyml [-] ) , J. Niedermayer [-] , J. Pertlík [-] , J. Rosol [-]

ŽK: 28. M. Mižár , 82. E. Paulfranz - 35. L. Konárek , 82. J. Niedermayer . ČK: 89. M. Meszáros - 89. M. Štěpánek .
Hráči zápasu: M. Rosol , Z. Zdvihal , J. Pertlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK František - MIŽÁR Emil (N), KOČÍ Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 10. 2017 21:22
Gratuluji Nýřanům!!! Utkání mělo říz. Je vidět, že hostující hráči hráli tak jak se má proti mladým temperamentním úněšovákům. Nebo si možná přečetli můj článek k utkání Křelovice : Úněšov a vzali si trochu inspirace. Každopádně vzor pro všechny týmy hrající proti Slavii. Agresivit, hra do těla, trocha zdravé provokace a všímat si sami sebe a nenechat se rozptylovat určitými provokacemi tohoto domácího týmu. Postupem času neudrží nervi na uzdě a budou vylučováni. Viz Meszároš. Dalšími jsou Mižárové, Janda, Lakó a Egerové. Ještě jednou Gratuluji.