4:2
(3:1)
42. D. Fuciman
53. M. Homer (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk doma zatím neporažený, se Zlatou Korunou bral všechny tři body


Branky


7. L. Matúš , 10. S. Budík (p.) , 21. D. Račák , 78. T. Pavlík - 42. D. Fuciman , 53. M. Homer (p.)
0

 

V dalším domácím zápase sehrál Frymburk zajímavý duel s nováčkem ze Zlaté Koruny, zápas přinesl hodně šancí a šest vstřelených branek

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedenadvacet minut stačilo domácím k vedení 3:0

 

Zápas začal slibně pro domácí, když se v 7. minutě z přímého kopu trefil Matúš a poslal Frymburk do vedení 1:0. Než se Zlatka stačila vzpamatovat, přišel další úder, když se z pokutového kopu, po ruce hostů, trefil nejlepší střelec domácích – Budík a upravil na 2:0. Hosté neměli žádnou větší příležitost, tak se ke slovu dostal po rohovém kopu Račák a stanovil na 3:0. Za klidného stavu měl Frymburk několik šancí, které ovšem neproměnil. Fotbalové pravidlo nedáš - dostaneš nestalo ve 42. minutě, kdy chybující obranu domácích potrestal po rychlém brejku Fuciman3:1.

 

Zlatku gól nakopl, na bodový zisk to ale nestačilo

 

Do druhého poločasu vstoupila lépe Zlatá Koruna, jíž pomohl gól na konci poločasu. V 53. minutě dostala i ona výhodu pokutového kopu, který proměnil zkušený Homer a snížil 3:2. Zápas se lámal okolo 70. minuty, kdy své obrovské šance neproměnili nejprve Rychtář, poté ani střelec Homer. V 76. minutě přišla gólová pojistka pro domácí. Rychlý protiútok zakončil Pavlík a skóre 4:2 bylo už konečné. Do konce zápasu se nic neudálo. V dalším kole zajíždí Frymburk do Nové Vsi-Brlohu, Zlatá Koruna přivítá na domácí půdě Ledenice.

 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč): V prvním poločase jsme měli vést větším rozdílem, kdy jsme trestuhodně zahodili několik velkých šancí. Místo toho jsme vlastní chybou nabídli hostům snížení na konci poločasu, což byl pro ně povzbuzující impulz do druhého poločasu, který byl již vyrovnanější. Přesto je naše vítězství zcela zasloužené. Hráčem zápasu jednoznačně kapitán Dušan Račák.

SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (asistent trenéra): Do zápasu jsme vstoupili špatně a do 20 minuty jsme prohrávali 3:0. Naštěstí jsme do přestávky po rychlém kontru Fucimana snížili. I vstup do druhého poločasu nám vyšel, když Homer proměnil penaltu a snížil na rozdíl jediného gólu. Zápas se lámal okolo 70 minuty, kdy postupně své stoprocentní šance neproměnili Rychtář s Homerem, domácím se poté podařilo proměnit jeden z rychlých kontrů na 4:2 a bylo po zápase. Celý zápas si zahráli někteří hráči, kteří toho v přechozích utkáních moc nenahráli a myslím, že svým výkonem nezklamali. Na předstoperu odvedl skvělou práci Miloš Kalista, dřel i Homer. Příští sobotu budeme mít doufám už širší zápasový kádr a měli bychom konečně vyhrát i domácí zápas.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - K. Malák [-] (61. T. Pavlík [-] ) , F. Fatura [-] , M. Koza [-] , T. Kaňa [-] , R. Mertl [-] , S. Budík [-] (70. B. Vágner [-] ) , D. Račák [-] , M. Račák [-] , L. Matúš [-] (66. M. Koza [-] ) , J. Ribár [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - P. Král [-] - M. Štěpánek [-] , D. Fuciman [-] - V. Rychtář [-] , M. Homer [-] - D. Steinocher [-] , M. Kalista [-] , J. Král [-] , J. Dušek [-] , J. Smrček [-]

ŽK: 56. M. Homer , 67. M. Štěpánek , 69. P. Král .
Hráči zápasu: D. Račák - M. Kalista , M. Homer .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - KLÍMA Denis, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.